24/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NJEMU NIKO NIJE POMINJAO DECU, ŠTO SE ZA ĐILASA NE MOŽE REĆI! Vučić o suzama Đilasa

NJEMU NIKO NIJE POMINJAO DECU, ŠTO SE ZA ĐILASA NE MOŽE REĆI! Vučić o suzama Đilasa

Kako je rekao, Draganu Đilasu niko nije spominjao njegovu decu, što se za Đilasa ne bi moglo reći.

Šta hoćete, da cmizdrim ili da kukam? Niti ćemo da pretimo njemu i njegovoj deci. Mi ćemo nastaviti da čuvamo i njegovu decu i tako ćemo nastaviti da se ponašamo. Ljudi su mogli sami da vide sve i da zaključe – rekao je predsednik posle prikazanog snimka uplakanog Đilasa.

On kaže da se opoziciji ne žuri na beogradske izbore i da planiraju da bojkotuju.

Verujte mi SNS će mnogo lakše da pobedi u Beogradu. Situacija je prilično jasna, prednost je prilično ubedljiva – kaže Vučić.

Vučić o opoziciji

Nije pitanje da li je naša pozicija održiva, to me svaki put pitate. Mene su izabrali građani Srbije, i ja za njih radim. Naša je pozicija drugačija od mnogih zemalja, i zbog Kosova i Metohije. Neki stručnjaci traže uvođenje sankcija Rusiji, a ja pitam onda na koga ćemo da se oslanjamo u Savetu bezbednosti – zapitao je on, govoreći o sastancima sa Makronom i čestitki Vladimiru Putinu.

Ja sam predsednik Srbije, pokušaću tako da se ponašam. Obraćam se ljudima koji deceniju viču da im neko napada decu, a niko ih nije pomenuo. Hoću da im se zahvalim pošto je jedina tema bila moja porodica, deca i brat. Ako mislite da nemam šta da govorim, zaprepastili biste se. Ne pada mi na pamet da u njihovu baru bezidejnosti i mulj političke propasti ubacujem njihovu decu. Razumem da su bratovu decu napadali zato što jedno od njih dvoje, Aleksandar, je nešto mlađi od mog Vukana. Ne mogu valjda da podnesu još jednog Aleksandra Vučića. Oni su sa ovim toalet papirom, koji su ukrali u Skuopštini, pokazuje kakva je vaša kleptomanska podsvest, da kradete sve što stignete.

BONUS VIDEO