21/09/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

NIŠTA OD RAZVODA VANJE I ŠA: TikTokerka okreće novi list, Aleksić je sada na ozbiljnom testu!

NIŠTA OD RAZVODA VANJE I ŠA: TikTokerka okreće novi list, Aleksić je sada na ozbiljnom testu!

Vanja Aleksić i Nenad Aleksić Ša razišli su se, samo mesec dana nakon što su stupili u brak, a reper je nedavno javno poručio supruzi da bi najviše voleo da dođe do pomirenja.

TikTokerka je prekinula tišinu, pa progovorila o razvodu, emocijama, kao i šansi da sve bude kao nekada, a razlog iznenadnog raskida zadržala je za sebe, s obzirom da je naišla na veliku osudu i ne želi „ljudima da daje dodatan razlog za hejt“, kako je sama naglasila:

– Još sam zvanično udata, naravno da volim Nenada i dalje, ne može ljubav nestati preko noći, ali definitivno je ovako trenutno najbolje. Da imamo vremena i on i ja da razmislimo o svemu i odlučimo šta dalje. Ja sam naišla na strašnu osudu, ali šta mene briga šta je rekla neka osoba, koja sa nama ni kafu nije popila. Neću reći zašto smo se tačno razišli, naravno da smo imali nesuglasica, ali neću pričati ništa više – govorila je Vanja u jednoj emisiji.

Da podsetimo, Ša je prodao stan na Fontani i preselio se, kako bi počeo sve od nule, a nada se da će mu se uskoro i Vanja pridružiti.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);