08/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NIŠTA OD BRAKA SA ANĐELOM! Evo gde će NESTATI Anitin novac od nagrade!

INFO

Pobednica „Elite 7“ Anita Stanojlović gostovala je sinoć u emisiji „Narod pita“ zajedno sa svojim dečkom Anđelom Rankovićem i bivšom suprugom Jovanom Tomić Matorom. Tokom emisije došlo je do više skandaloznih sukoba, a tokom jedne od pauza za reklame, Anita je odgovarala na pitanja korisnika društvene mreže Instagram.

Između ostalog, Anita je otkrila da li će uskoro stati na „ludi kamen“ sa Anđelom, kao i na šta će potrošiti nagradu od 100.000 evra.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita je osvojila glavnu nagradu od 100.000 evra

Planirate li ti i Anđelo nešto ozbiljnije sada kada ste izašli napolje?

Ne znam šta oni ozbiljnije očekuju od naše veze? Korak po korak… Za brak i nešto ostalo je potrebno mnogo više vremena, tako da, sve u svoje vreme – istakla je Anita, koja je potom priznala šta je njen sledeći korak.

Anđelo je kupio stan, a koji je tvoj sledeći korak?

Moj sledeći korak je otvaranje mog salona u Kruševcu, za sada, ali možda bude i Kruševac i Beograd, videćemo. Neću ništa unapred da pričam, ali to je neki moj plan – odgovorila je Stanojlovićeva.

Ako znaš da Anđelu smetaju cigarete, zašto ih nisi smanjila?

Nije mi to zatražio, kada bi mi zatražio verovatno bih ih ostavila, kao što sam to uradila kada mi je prvi dečko to tražio. Nije mi rekao:“Hej, ostavi, smeta mi“, ako to bude tražio, naravno da ću smanjiti ili izbaciti skroz – objasnila je Anita za „Pink.rs“.

INFO

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pobednica želi da ispoštuje dečka

BONUS VIDEO: