23/03/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

NIKOLA ROKVIĆ U BORBI ZA ZDRAVLJE! Pevač progovorio o teškom životnom periodu koji je uticao loše na njega, nisam imao VOLJU! (FOTO)

NIKOLA ROKVIĆ U BORBI ZA ZDRAVLJE! Pevač progovorio o teškom životnom periodu koji je uticao loše na njega, nisam imao VOLJU! (FOTO)

Pevač Nikola Rokvić ima iza sebe jako stresan period koji je uticao na njega i njegovo zdravlje, prvenstveno na kilažu koja je došla na preko 100 kilograma. On je sada javno progovorio o problemima i otkrio kako je našao snagu da se pokrene i sredi svoje fizičko i zdravstveno stanje.

– Za zdravlje se borimo dok smo mladi! Tada ga i čuvamo, skladištimo za pozni period života… 2021. godina je za mene bila jako stresna, bolest očeva, borba godinu dana sa opakim neprijateljem, uticala je i na mene da nisam imao volju da treniram kao ni da vodim baš mnogo računa o ishrani… Došao sam u jednom trenutku do 110 kg! Ta kilaža se vidi na prvoj fotografiji… Umor, tromost, pospanost… Kraj oktobra 2021. počeo sam sa Kick Box treninzima, 4 puta nedeljno… Kombinovao sam sa trčanjem, što sada iz ove perspektive ne preporučujem, jer suviše kardija i treninga visokog intenziteta i pulsa prži teško stečeni mišić… Ishrana balansirana sa dosta grešaka ali dobro, pokrenuo sam se… S vremena na vreme sam pravio kraće pauze, putovanja, nastupi, nisam imao baš najozbiljniji pristup sve do 1. septembra 2022. kada počinjem da treniram sa trenerom koji mi uvodi program ishrane i trening snage! Smanjili smo unos ugljenih hidrata a povećali unos proteina i masti! 6 meseci posvećenog rada i pridržavanja uz možda 3,4 pauze od po 7,8 dana, doveli su do lepih rezultata. Metabolizam je čudo kada se usmeri u dobrom smeru i kada se pokrene na pravi način! Sada sam na postu, balansirano unisim proteine, ugljene hidrate i masti iz biljnih izvora! Imam 93 kilograma! Preko 20 cm sam izgubio u obimu struka! Osećam se kao nov čovek! Vreme je da se pokreneš, kroz par meseci su moguće ozbiljne promene koje će ti doneti mnogo benefita, prvenstveno zdravlje ali i polet za nove životne pobede!!!

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);