08/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NIKO NE SME DA JOJ PRIĐE, BESNA KAO RIS! Uhvatili smo Teodoru Delić u centru prestonice – EVO ŠTA JE RADILA!

NIKO NE SME DA JOJ PRIĐE, BESNA KAO RIS! Uhvatili smo Teodoru Delić u centru prestonice - EVO ŠTA JE RADILA!

 

 

Teodora Delić, bivša učesnica rijalitija „Elita“, već izvesno vreme privlači veliku pažnju javnosti, i to iz više razloga. Prvenstveno, bila je u središtu skandala zbog navodne afere s Radomirom Takijem Marinkovićem, ocem starlete Maje Marinković, što je izazvalo mnoge komentare i rasprave među gledateljima rijalitija.

Pored toga, njena romantična veza sa Nenadom Macanovićem Bebicom, koja je započeta u rijalitiju, dodatno je podigla prašinu. Iako su mnogi tvrdili da njihov odnos nema nikakvu budućnost, njihov privatni život i dalje je predmet velike pažnje medija.

Teodora je poznata kao jedna od najzgodnijih takmičarki u rijalitiju, što dodatno doprinosi interesovanju javnosti za njen privatni život. Papraco portala INFO zabeležio zanimljive trenutke u njenom životu.

Teodoru smo danas usnimili u centru grada, u trenutku u kom je sedela u jednom prestoničkom kafiću. Svi su primetili da je izgledala izuzetno privlačno, obučena u narandžastu haljinu – što je dodatno naglasilo njenu zapanjujuću pojavu. Teodora je sedela sama i uživala u ceđenoj pomorandži, što je moglo sugerisati da je nekoga čekala ili jednostavno želela da se opusti u mirnom okruženju.

U jednom trenutku uzela je telefon, nakon čega je postala nervoznija, očigledno uznemirena nečim. Ova scena dodatno je zagolicala maštu javnosti i izazvala nova pitanja o njenom trenutnom stanju i budućim planovima.

BONUS VIDEO: