08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NIKAD VIĐENE FOTOGRAFIJE ĆERKE STANISLAVA KROFAKA! Ovako vodi rijaliti iz spoljnog sveta, Pantera nema pojma šta se dešava van Elite!

NIKAD VIĐENE FOTOGRAFIJE ĆERKE STANISLAVA KROFAKA! Ovako vodi rijaliti iz spoljnog sveta, Pantera nema pojma šta se dešava van Elite!

Stanislav Krofak Pantera privukao je ogromnu pažnju svojim ulaskom u Elitu, a javnost i dan-danas bruji o njegovom učešću. Iako je u rijaliti ušao kao bivši dečko Mione Jovanović, kasnije je uplovio u vezu sa Majom Marinković, a njegova ćerka, Vanesa Krofak, takođe vodi svoj rijaliti van velelepnog imanja u Šimanovcima.

Kako je i sam objasnio, on je svoj Instagram profil poverio ćerki, ni ne sluteći da će se ona svakodnevno oglašavati i komentarisati njegove postupke u rijalitiju. Sada su osvanule njene fotografije, pa publika napokon ima priliku da vidi kako izgleda Stanislavova ćerka i kako provodi vreme sada, kad joj je otac u Eliti.

Iako je davno Stanislav poručio ćerki Vanesi da prestane sa korišćenjem njegovog Instagram profila i ne oglašava se putem istog, ona je i dalje tamo veoma aktivna i neprestano objavljuje fotografije i snimke iz Elite. Tako je nedavno podelila snimak u kom Maja provocira Stanislava i izaziva ga na fizički kontakt, kako bi ga diskvalifikovala, sa čim se, po svemu sudeći, Vanesa složila.

– Psihičko zlostavljanje i navlačenje na diskvalifikaciju – glasio je komentar uz pomenuti snimak.

– Ne želim puno iznositi svoje mišljenje jer smatram da ga ne zaslužuju zaslepljeni ljudi koji gledaju samo jednu stranu, već samo moji najbliži. O raskidu sa Majom sam neutralna, svejedno mi je hoće li biti u vezi ili ne, samo je bitno da ne radi stvari koje štete nama napolju. Tata je psihički jak i može izdržati jeftine rijaliti fore koje su svima jasne. On je u šoku jer nije mislio da je to toliko strašno i tek se sada uverio u sve ono što su mu ostali pričali – istakla je Krofakova naslednica, prenosi Pink.rs.

BONUS VIDEO: