26/08/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NIJE SAMO SPRETNO VOZIO, RADIO JE NEŠTO MNOGO UMEŠNIJE! VOZAČ HITNE POMOĆI proizvodio i distribuirao drogu! Priveden pravdi, evo detalja

NIJE SAMO SPRETNO VOZIO, RADIO JE NEŠTO MNOGO UMEŠNIJE! VOZAČ HITNE POMOĆI proizvodio i distribuirao drogu! Priveden pravdi, evo detalja

Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv vozača saniteta niškog Kliničkog centra D. S. (51), koji je uhapšen prošle godine zajedno sa M. J. (38), D. B. (35) i N. R. (48), zbog sumnje da su proizvodili i distribuirali drogu. Suđenje im počinje 12. septembra.

Optužnicom se terete da su u Beogradu prodavali heroin, a u Prokuplju imali laboratoriju za proizvodnju marihuane. Ta laboratorija „radila“ je oko godinu dana u porodičnoj kući D. S.

Prvooptuženi D. S. je, što je interesantno, po struci automehaničar. Nije poznato na koji način je dobio posao u najvećoj zdravstvenoj ustanovi na jugu Srbije, u kojoj je radio od 8. aprila 2022., nekoliko meseci pre nego što je njegova porodična kuća postala laboratorija za uzgoj marihuane.

Iz UKC-a su ranije rekli da je on udaljen sa posla od kada je u pritvoru i da „prema njihovim saznanjima“ nije koristio službena vozila za transport droge.

Podsećamo, komšinica nesrećne porodice u mestu Zmajevo kod Vrbasa koja je izgubila dete juče popodne, tako što se udavilo u vodi u kadici za kupanje, otkriva da su se roditelji deteta doselili otprilike pre dve godine u Zmajevo i da su oboje nadničari. 

– Radi se o loše situiranoj porodici sa troje male dece. Roditelji rade sezonske poslove i nemaju stalna primanja. Ne znam odakle su se doselili, ali slabo ih poznajemo jer mučenici samo trče da rade da bi prehranili dečicu. Majka je brala maline ili tako nešto i po povratku sa posla je zadesila ova strašna tragedija i ogromni gubitak- rekla je komšinica. 

Ona je čula da je majka išla da se raspituje u vezi sa organizovanjem sahrane, ali da je dobila samo osnovne informacije pošto nije uspela da zakaže sahranu jer se čeka da obdukcija deteta bude završena. Meštani od ponedeljka predveče samo pričaju o utapanju bebe, a posebno se čude što je devojčica, kao i drugo dvoje dece ostalo bez nadzora roditelja dok su kupali u dvorištu u bazenčiću i koritancetu.