13/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NEVIĐENA DRAMA U STANU IVANA MARINKOVIĆA: Zbog Miljane Kulić nastao totalni HAOS, Jelena stiže na lice mesta!

INFO

Vest o navodnoj otmici psa Beke od strane Ivana Marinkovića odjeknula je kao bomba u javnosti. Naime, bivša partnerka Jelena Ilić optužila je Ivana da je zatvorio psa Beku i da odbija da je pusti, izazivajući time veliku pažnju javnosti.

Ivan Marinković se hitno oglasio u medijima kako bi demantovao Jelenine tvrdnje. On je istakao da je pozvao Jelenu da dođe po psa u nedelju, ali da je ona došla neočekivano juče, noseći sa sobom jaknu u kesi. Marinković je naglasio da je Jelena došla da vidi ko je kod kuće, a ne zbog psa, te da je napravila haos kada je čula da je prisutna Miljana Kulić.

Foto: ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Ilić, Miljana Kulić i Ivan Marinković

 

– Rekao sam joj da dođe u nedelju, a ona je bolesnica sama došla juče i pritom mi donela kesu sa jaknom. Htela je da vidi ko je kod kuće, nije joj bitna bila Beka. Tek kad je čula Miljanu, odmah je napravila haos, ali mora da se pomiri sa činjenicom da nema decu i da neće to ispraviti naročitom „brigom“ o psu, već mora da radi na tome. Danas je nedelja i može da dođe po Beku, kao i uvek – otkrio je Ivan za Pink.rs.

 Podsetimo, novi obrt u odnosu bivšeg bračnog para Marinković privukao je pažnju javnosti. Naime, mediji su sinoć došli u posed snimka na kojem se jasno vidi Jelena Ilić kako dolazi ispred zgrade Ivana Marinković, iako je prema njenim rečima prekinula svaki kontakt sa njim.

Ivan Marinković i njegova još uvek zakonska supruga Jelena su u rijalitiju „Elita“ okončali svoj brak nakon što je Jelena bila u vezi sa Urošem Rajačićem. Njihov rastanak prošao je u izuzetno lošim odnosima, što su gledaoci imali priliku da vide kako u rijalitiju, tako i u emisiji „Narod pita“.

 

BONUS VIDEO: