05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

Neutešne kolege iz „Granda“ se opraštaju od SVIREPO UBIJENE Ankice: Dirljive reči KIDAJU DUŠU, a jedna objava posebno UZBURKALA JAVNOST!

Neutešne kolege iz "Granda" se opraštaju od SVIREPO UBIJENE Ankice: Dirljive reči KIDAJU DUŠU, a jedna objava posebno UZBURKALA JAVNOST!

Nakon tragične vesti tokom prepodnevnih časova da se dogodila nezapamćena tragedija, kada je Ž. D. ubio svoju suprugu Ankicu Delibašić (57), inače zaposlenu u „Grandu“, njene kolege se u šoku opraštaju od nje. 

Društvene mreže su preplavljene emotivnim rečima neutešnih prijatelja koje kidaju dušu.

Među prvima se oglasila vidno potresena Vesna Milanović, PR „Grand produkcije“.

Dragost, radost, nežnost. Sve je to naša Ankica. Prežao mi je – napisala je Vesna, koja je i dalje u šoku zbog jezive tragedije.

– Moju koleginicu je ubio muž! Kada će se stati na put ovakvim stvarima?! Kada?! Iskreno saučešće porodici – poručila je Ankičina koleginica Marijana, dok je Natalija napisala:

Putuj s anđelima!

Inače, Ankica je uvek bila nasmejana, vedra i raspoložena, ali i među svim kolegama upamćena kao dobar čovek.

Upravo to potvrđuju i neutešne poruke njenih prijatelja i saradnika iz „Granda“.

Podsećamo, do tragedije je došlo u Ankičinom porodičnom domu, nakon čega se, prema nezvaničnim informacijama, njen suprug sam prijavio policiji.

Kako prenosi „Grandov“ portal, komšije ubijene Ankice rekle su da je bračni par desetak godina živeo u stanu u Rakovici sa dvoje dece i ništa nije odavalo utisak da može doći do ovakvog zločina. Za supruga ubijene žene govorili su da je uvek bio miran i povučen, te da su svi ostali u šoku nakog tragedije.

Ankica je bila šnajderka, a pre samo nekoliko dana učestvovala je u pripremema zvezda „Granda“ za polufinale. 

BONUS VIDEO: