20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NESTAO IVAN MARINKOVIĆ! Osvanula dramatična OPROŠTAJNA PORUKA na njegovom profilu, ima samo JEDNU ŽELJU!

NESTAO IVAN MARINKOVIĆ! Osvanula dramatična OPROŠTAJNA PORUKA na njegovom profilu, ima samo JEDNU ŽELJU!

Među bivšim učesnicima rijalitija koji su danas prošli lekarski pregled pred ulazak u novu sezonu „Elita 8“ bio je i Ivan Marinković. On je u razgovoru otkrio svoje misli o mogućnosti da se zaljubi pred kamerama u ovoj sezoni.

Foto: INFO

Ivan

Ivan, koji je u prošloj sezoni „Elita 7“ ušao kao oženjen muškarac, a njegova supruga Jelena Ilić ga je prevarila sa Urošem Rajačićem pred sam kraj rijalitija, sada je priznao da je emotivno prazan i slobodan. On je istakao da će se stoga verovatno naći u situaciji da bude privučen slobodnim devojkama u Beloj kući.

Ivan se osvrnuo na to što će se vrlo verovatno ponovo naći u istom prostoru sa bivšom partnerkom, koja mu je u prethodnoj sezoni priredila veliku emocionalnu bol. Iako je svestan mogućnosti da se ponovo sretnu, ističe da će oboje nastaviti kao da između njih nikada ništa nije bilo, što sugeriše da će pokušati da izbegne bilo kakve konflikte ili dramatične situacije.

– Ulazim potpuno emotivno prazan i slobodan, i zato mislim da postoji šansa da se zaljubim. Naravno, ne planiram, znate me. Nije da ulazim u rijaliti kako bih pronašao devojku. Ali, znajući sebe, postoji velika šansa da mi se desi nešto tako. Što se Jelenine situacije tiče, ona će morati da preispita svoje emocije i da razjasni kako se sve to desilo. Mislim da će ona verovatno tražiti nekog. Meni to neće smetati. Ona planira da nađe nekog, to je moje mišljenje. Ne znam kako bi se Jelena drugačije snašla tamo, možda grešim. Ne znam šta je njen tip muškarca. To što je bila sa mnom ne znači da će biti sa nekim kao što sam ja – rekao nam je Ivan.

On se kasnije oglasio putem svog Instagram naloga i poručio svima da ga neće biti na mrežama i da ne pokušavaju da ga dobiju.

Foto: facebook.com/Ivan Marinkovic

Ivanov stori

– Od večeras ne postojim! Ne pokušavajte da me kontaktirate, ne oglašavam se i molim vas da me ispoštujete – napisao je Marinković, a potom i nestao sa mreža. Ekipa portala INFO je pozvala Marinkovića, ali se on nije javio na broj poznat redakciji.

Iako je danas bio na sistematskom pregledu, mnogi su se zabrinuli za njegovo zdravlje, a čitav auditorijum se sada pita da li će uopšte i ući u Elitu 8. Ostaje nam da sve ove informacije saznamo u narednim danima.

BONUS VIDEO: