04/02/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

NESTAO ALEKSANDAR IZ KRNJAČE! Policija na nogama: Imao nanogvicu, nije se vratio iz dozvoljene šetnje!

NESTAO ALEKSANDAR IZ KRNJAČE! Policija na nogama: Imao nanogvicu, nije se vratio iz dozvoljene šetnje!

Nakon što je prijavljen nestanak Aleksandra Lazića, koji je poslednji put viđen u Krnjači, ispostavilo se da je mladić imao nanogicu i da postoji mogućnost da je zapravo pobegao, zbog čega policija sada i traga za njim.

Aleksandar Lazić se nije u subotu, 3. decembra, vratilo iz dozvoljene šetnje što je naš sistem uredno registrovao. Poverenik je o tome obavestio nadležni sud koji mu je odredio meru zabrane napuštanja stana sa primenom elektronskog nadzora – rečeno je „Blicu“ iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

U objavi koji je postavio njegov poznanik piše da je on poslednji put viđen u ulici Branka Momirova u naselju Krnjača u periodu između 14 i 15 sati, a kako kaže njegov prijatelj za Blic, njemu se svaki trag gubi u subotu.

Foto: Tanjug/ V. Sporčić

Ilustracija

Bio u kućnom pritvoru zbog droge

Međutim, nezvanično saznajemo da je on bio u kućnom pritvoru zbog droge od maja ove godine.

S druge strane, njegovi prijatelj i majka brinu, jer misle da je nestao.

Ne znam šta da mislim, ne mogu ništa da mislim. Poslednji put sam bio kod njega pre dva, tri meseca. On je bio u pritvoru, pa je dobio nanogicu, sve je poštovao od policije što je trebalo, imao je šetnje od 14 do 15 sati. U subotu u tom periodu je rekao majci da ide da kupi cigare, i više se nije vratio – rekao je za Blic njegov drug S. E. koji je objavio post da je Aleksandar nestao.

Ističe da je zabrinut za stanje Aleksandra jer kaže da je hroničan bolesnik.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ilustracija

On ima epilepsiju, a majka mu je šećeraš. Pretražili smo deo šume u blizini njegove kuće, kod bivšeg rasadnika. O svemu je obaveštena Uprava za izvršenje krivičnih sankcija. Danas će biti 48 sati od kada je on nestao – govori njegov drug.

Aleksandrova majka Radmila javila nam se uznemirena i uplakana i rekla da ne zna šta je sa njenim sinom i da ne zna šta je moglo da mu se desi, ali da se nada da će ga pronaći živog.

U objavi prijatelja navodi se da ako neko prepozna mladića može da se javi na broj 061 63 18 656 ili da pozove policiju.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);