22/02/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NESTALA DUNJA ILIĆ! Pevačici se gubi svaki TRAG nakon skandala, komšije pokrenule HITAN APEL!

NESTALA DUNJA ILIĆ! Pevačici se gubi svaki TRAG nakon skandala, komšije pokrenule HITAN APEL!

Nekada popularna pevačica Dunja Ilić, koja se sada predstavlja kao Ajla Begović, privukla je pažnju javnosti svojim nedavnim javnim obračunom sa članovima porodice, kada je otkrila da je majka potegla nož na nju, a da ju je ona, kako bi joj uzvratila, ujela. Međutim, nakon što je optužila Milana Stankovića da „razvlači“ maloletnike, gubi joj se svaki trag.

Naime, od 24. novembra nije bilo nikakvih objava ili aktivnosti na Dunjinim profilima, što je neuobičajeno za nju, te su mnogi zabrinuli šta se dešava sa pevačicom. Na društvenoj mreži „X“ (Tviter) mogu se pronaći apeli za njen pronalazak, koji su pokrenuti od strane komšinice njene majke.

Pratioci i mlada deco, molim vas, Dunja je jako loše. Mesecima maltretira majku. Zbog nje je pre nekoliko meseci Mira prodala stan. Stalno se čuju urlici i zapomaganje iz stana. Molimo sve koji znaju nešto o njoj da nam jave. Navodno se krije u nekom stanu ili hostelu. Pomozite, molim vas. Pišite mom sinu – objava je na ovoj društvenoj mreži.

Podsećanja radi, Dunja je javno otkrila da je imala fizički okršaj sa svojom majkom, prilikom čega ju je čak i ugrizla za ruku. Ona je iznela i detalje o sukobu oko nasledstva, tvrdeći da je advokat savetovao da majci i bratu treba dati po dvadeset odsto nasledstva, dok bi ostatak trebalo da zadrži za sebe, u skladu sa očevom željom.

– Advokat mi je rekao da mami i bratu dam po dvadeset odsto nasledstva koje mi je otac ostavio i da ostatak ostavim sebi jer je to bila tatina želja. Kada sam joj to rekla, ona me je pogledala i rekla: „Pi*** ti materina, ku*vo mala“. Mene je to pogodilo, ja sam se zaletela na nju. Ona je otrčala u kuhinju uzela nož i isekla me po desnoj ruci, a ja sam nju ugrizla – rekla je Dunja, preneo je Blic.