08/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NENADA ALEKSIĆA ŠA ĆE OVAJ SNIMAK DA RASTAVI NA PROSTE ČINIOCE: Vanja ga „zakucala“ za sva vremena, može samo da gleda i pati!

NENADA ALEKSIĆA ŠA ĆE OVAJ SNIMAK DA RASTAVI NA PROSTE ČINIOCE: Vanja ga "zakucala" za sva vremena, može samo da gleda i pati!

Bivši rijaliti učesnik „Elite 7“ i reper Nenad Aleksić Ša ne prestaje da bude jedna od glavnih tema i nakon što je napustio imanje u Šimanovcima. Njegovi turbulentni odnosi obeležili su poslednju sezonu popularnog šou-programa, a drama je nastavila i da ga prati i po izlasku. Naime, kako se sada još više prati svaki njegov korak, isti slučaj je i sa njegovom donedavnom suprugom, tikrokerkom Vanjom Ignjatović, koja takođe izaziva veliku pažnju na društvenim mrežama.

Tako je bilo i sada, kada se oglasila putem svog Instagram profila, gde je objavila emotivan snimak sebe, dok peva hit Željka Samardžića „Možda“. Dok su jedni shvatili da su određeni stihovi upućeni bivšem suprugu Ša, drugi smatraju da Vanja trenutno uživa sa novim izabranikom, kog čuva od očiju javnosti:

– Možda za tobom pogrešno skrenem, sa ovog puta svog

Možda mi sutra sude zbog tebe ljudi, al’ neće Bog

Možda sam grešan, ljubavi željan, sve nek’ je istina

Opet bih s tobom isto, jer život nije ravna linija – pevala je Vanja Ignjatović hit Željka Samardžića.

Podsećanja radi, bivša supruga Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović, pre nekoliko dana zapretila je bivšem mužu nakon što su isplivale njene prepiske sa reperom dok su još uvek bili zajedno.

– Samo da poručim mom bivšem mužu, Nenadu Aleksiću, uživaj sa svojom devojkom (Mionom Jovanović). Deset meseci ste bili pod kamerama, sad ste konačno u stanu bez kamera, uživajte u svom životu. Ostavite mene na miru, Nešice, zato što vrlo dobro znaš šta si radio i šta si sve izgovarao. Tako da možda bi ti bilo bolje da malo ućutiš, pst – rekla je Vanja u snimku koji je objavila.

BONUS VIDEO: