19/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NEMOJ POSLE JA DA BUDEM KRIVA! Bojana napala Anđelu zbog porodice! Evo šta je sada brine! (FOTO)

NEMOJ POSLE JA DA BUDEM KRIVA! Bojana napala Anđelu zbog porodice! Evo šta je sada brine! (FOTO)

Učesnice Elite Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo napravile su haos nakon što se saznalo da je njenoj baki loše u spoljnom svetu. One su se posvađale jer je Bojana rekla devojci da neće da se oseća krivo zbog toga što je sa njom iskreno ušla u bilo kakav odnos. 

Vidim da si tiha i da si se distancirala od mene. Neću da dozvolim da mene kriviš zbog svega što se dešava napolju. Znam da veruješ da niko nije za našu vezu, ali to nas ne treba da zanima. Meni je samo važno da sam ja u ceo odnos ušla iskreno i neću da mi bilo ko pravi problem. Ja sam ti rekla Anđela šta imam, a ti polako vidi šta misliš da treba da radimo – rekla je Bojana, a Anđela je samo klimala glavom.

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Šparavalo

 

Podsećamo, Anđelina baka Zorica ima zdravstvene probleme napolju, a mnogi sumnjaju da joj se sanje pogoršalo jer je u vezi sa Bojanom u Eliti. 

Imala sam infarkt, ugrađen mi je stent… Imala sam već jedan i sada drugi, otkad je Anđela ušla u „Elitu“. Treći ne bih preživela. Imala sam drugi infarkt zbog stresa, zbog svega što ona tamo radi, evo, i sad sam se uzbudila dok pričamo! Meni je mnogo žao mog deteta, ne mogu da se smirim – ispričala je baka.

Zorica navodi da zbog unuke i njene partnerke neretko poseže za lekovima za smirenje.

Anđela me je toliko razočarala… Šta mi je sada uradila, ovo je strašno! Na vezu sa Bojanom ne gledam nikako, to je najgore što može da postoji na svetu! Porodica Šparavalo i moja porodica Jeftić su bile cenjene porodice u Uroševcu, to možete svakog da pitate. Ovo, što nam je ona uradila, ovo je strašno! Ne možemo da prihvatimo da je sa Bojanom, sa ženom. Ona dođe kod mene, kaže:“Bako, vidi sa kim se zabavljam“, pa mi pokaže slike dečka. A ovo sad… Strašno, ja nemam reči. Ne znam šta je sa tim detetom, ovo nije ona, verujte mi, kunem vam se u dvojicu sinova! Imam 73 godine, ja ovo ne mogu da prihvatim ni da preživim! Kad vidim da se njih dve ljube, odmah popijem dva bromazepama, zbog nje pijem lekove. Ili sklonim, promenim kanal, a volim da gledam, da vidim gde je, šta radi – navela je gospođa Šparavalo.

BONUS VIDEO: