07/06/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

NEMANJA PETROVIĆ ZA LEČENJE VERE ILIĆ: Fudbaleru TSC-a priznanje za najboljeg igrača 34. kola Mozzart Bet Superlige

NEMANJA PETROVIĆ ZA LEČENJE VERE ILIĆ: Fudbaleru TSC-a priznanje za najboljeg igrača 34. kola Mozzart Bet Superlige

Retki su oni koji su za dve sedmice uspeli da se upišu na listu najboljih igrača kola Mozzart Bet Superlige, a ovom laskavom titulom može da se pohvali Nemanja Petrović, fudbaler TSC-a.

Iskusni defanzivac epitet najboljeg poneo je u 32. kolu, a isto priznanje zasluženo je poneo i u 34. kolu. Kompanija Mozzart ga je i ovog puta nagradila sa 50.000 dinara koje je uputio za lečenje male Vere Ilić iz Valjeva koja je 2015. godine prevremeno rođena u 24. nedelji sa težinom od samo 700 grama.

Da bi prohodala i progovorila potrebna su joj ortopedska pomagala, fizikalne terapije, operacije tetiva po Ulzbatu – fibrotomija, neurorehabilitacija robotikom u inostranstvu, lečenje u banjskim uslovima, logopedski tretmani, sredstva za specijalističke preglede, operacije i rehabilitacije u zemlji i inostranstvu.

„Velika je čast kada za samo dva odigrana kola dva puta dobijam nagradu za najboljeg igrača, a samim tim je i priznanje veće jer sam ponovo u mogućnosti da nekom pomognem. Ovog puta odlučio sam se da novac dam maloj Veri da i ona pobedi u svojoj najvažnijoj borbi. Kompanija Mozzart je zaista humanitarnim delom donela posebnost ovogodišnjem šampionatu” istakao je fudbaler TSC-a.

Nagradu kompanije Mozzart u iznosu od 50.000 dinara koju je dobio za najboljeg igrača 32. kola prosledio je za dom zdravlja u Mladenovcu koji je odmah ukazao pomoć povređenima nakon tragedije koja je zadesila sela u ovoj opštini.

Do kraja Mozzart Bet Superlige ostalo je još samo nekoliko kola. Osim nagrade za igrače meseca i kola, kompanija Mozzart nagradiće i najboljeg igrača domaćeg šampionata koji će dobiti priliku da svoju nagradu uputi na adresu pojedinca, humanitarne organizacije ili udruženja kojem je pomoć potrebna.

Autor: