16/04/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NEMA KRAJA BLAMIRANJU NENADA ALEKSIĆA ŠA: Javno podržao Panteru i Maju, ljudi gledaju i ne veruju šta radi!

INFO

Na današnjoj debati Veliki šef je takmičarima „Elite“ dao temu da li treba pristati da u ljubavnom odnosu budu „utešna nagrada“ ili ne. Prvi je svoje mišljenje izneo Nenad Aleksić Ša, koji ne smatra da je Mioni Jovanović sa njom samo jer kod Stanislava Krofka nije imala prolaza, pogotovo nakon što je ušao u vezu sa Majom Marinković. 

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša i Marko Đedović

Do sinoć su svi sumnjali da je Maja utešna nagrada Stanislavu i da sam ja Mioni, ali verujem da postoji prirodna selekcija, ovim putem bih ja rekao da sebe ne dožicljavam kao utešnu nagradu, a i da jesam oberučke to prihvatam. Nakon pitanja da su razgovarali u izolaciji ili na bilo koji način pričao bih sad drugačije – rekao je Ša.

Šta bi se desilo da je ovo bilo tri nedelje pre i da nije bilo Maje u priči? – pitao je Đedović.

Ja garantujem da ne bih bio sa Mionom u vezi, ali sam isto takav da kad presečem nešto odma izlazim iz toga. Sa moje strane mene je juče Miona malo izbacila iz šina i koloseka, ja sam posumnjao zašto bi ona na bilo koje pitanje odgovorila. Sa strane razgovor nikad ne bih razumeo, da se rodim kao kornjača ili ptica isto bih razmišljao. Ništa ti u životu nije garancija ali pitanje je samo vere u sebe i u druge – govorio je Ša.

INFO

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša

Moje najiskrenije mišljenje je da se on nije svetio Mioni, vidim po Stanislavu i Maji da su iskreno ušli u sve i da se sviđaju jedno drugom, tako da sada više nema brige. Mi njega od jutros nismo komentarisali tako da bi trebalo sada da bude bolje sa nama –  dodao je reper.

BONUS VIDEO: