18/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

„NEBITAN SI!“ Jovana Jeremić URNISALA Zvezdana Slavnića u programu uživo, POMENULA MU I PORODICU!

"NEBITAN SI!" Jovana Jeremić URNISALA Zvezdana Slavnića  u programu uživo, POMENULA MU I PORODICU!

U današnjem izdanju emisije „REDakcija“, voditelji su imali priliku da ugoste Pinkovu voditeljku jutarnjeg programa, Jovanu Jeremić.

Foto: ST/D. KADIĆ

Jovana Jeremić

Tema razgovora bila je aktuelna situacija u rijalitiju „Elita“, posebno nakon Anđeline ispovesti o navodnom uhođenju od strane bivšeg dečka Zvezdana Slavnića. Nakon što se Slavnić uključio u program uživo, Jovana Jeremić ga nije štedela.

Jovana Jeremić o Anđelinoj ispovesti i Zvezdanu Slavniću

Jovana Jeremić nije štedela reči kada je komentarisala Anđelinu ispovest. Istakla je da veruje Anđeli i podržava je u potrazi za pravom ljubavi, istovremeno oštro kritikujući Zvezdana Slavnića. Njen stav je bio jasan – podržava prirodnu lepotu i ističe da ceni ljude prema njihovim ličnim dostignućima, a ne po slavi njihovih roditelja.

– Anđela baš lepo izgleda, baš je lepa i prirodna lepota se vraća ponovo. Ne volim da vidim te napumpane. Cenim prirodne devojke i ono što je urađeno da se ne vidi. Mislim da ona ništa ne laže, Zvezdan je sklon tome. Mislim da je ona za njega džek pot i da može više, da sam joj prijatelj, rekla bih joj da traži. Ja zaista želim da ona u ovoj sezoni nađe ljubav, ali ne ljubav koju boli, jer to nije ljubav – prokomentarisala je Jovana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

– Možda Jovana i zna mog oca, pa zna da ja dolazim iz sportske i kulturne porodice – reklao je Slavić.

– Znam, ali volim da ocenjujem pojedinca prema onome što uradi u svom životu. Cenim ljude koji posle očeva i majki koji su poznati naprave još veće karijere od svojih roditelja. Svako treba da se trudi da nosi lični krst, a ne da živi od očeve ili majčine slave. Mislim da je od svog oca mogao da nauči disciplinu i ambiciju. Znam ko je Moka Slavnić, bio je jedan od naših najboljih igrača svih vremena – nastavila je Jovana Jeremić.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official, TV Pink/printscreen

Zvezdan i Anđela

Replika Zvezdana Slavnića

Zvezdan Slavnić nije ostao dužan na Jovanine kritike. Tvrdio je da Anđela laže i najavio je da će narednih dana izneti dokaze koji će demantovati Anđeline tvrdnje, o čemu smo već pisali. Takođe, Slavnić je demantovao tvrdnje o zabrani prilaska Anđeli, ističući da može da dokaže svoje tvrdnje.

Ovaj sukob između Jovane Jeremić i Zvezdana Slavnića definitivno će ostaviti trag u javnosti, a gledaoci s nestrpljenjem očekuju razrešenje ove situacije.

BONUS VIDEO: