22/09/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

„NAŽALOST, VOZI ME KAĆA“ Darko Lazić otkrio odakle mu češka vozačka dozvola – evo kad će moći da sedne u auto!

"NAŽALOST, VOZI ME KAĆA" Darko Lazić otkrio odakle mu češka vozačka dozvola - evo kad će moći da sedne u auto!

Folker Darko Lazić ponovo se nalazi u centru skandala zbog saobraćajne nezgode koju je imao nedavno, a policajcima je na uviđaju dao češku vozačku dozvolu, kako mu je srpska oduzeta. Nedavno je u emisiji „Amidži šou“ otkrio odakle mu ova dozvola:

Foto: youtube.com/Premijera Official

Darko Lazić

Ja sam izgubio dozvolu 2010-2011 godine, tj. oduzeta mi je i iz tog razloga sam otišao u Češku, tamo sam otvorio firmu i nisam hteo da budem neispravan. Tamo sam polagao u autoškoli, da bih mogao da vozim, da me više niko ne bi maltretirao i da ne bih kršio zakon. Na kraju se ispostavi to da sam imao i češku i srpsku dozvolu, ali da mi je srpska oduzeta, ali da nije bila poništena. Tu je ispao nesporazum, ja imam češku vozačku dozvolu, dobio sam zabranu, ne mogu da vozim godinu dana i to ću da ispoštujem. Vozi me Kaća, nažalost – otkrio je pevač u emisiji, a zatim istakao da je svestan da je loš primer mladima i zamolio ih da se ne ugledaju na njega.

Ja sam osoba koja je dosta grešaka napravila i koja je loš primer mladima. Ja sam uvek govorio, nemojte da se ugledate na Darka Lazića. To je moj život, moja stvar. Nikad to više neću uraditi, naravno, ali ne treba ljudi da se ugledaju na mene, nisam ispravan, nisam poštovao zakon, ali dosta je bilo. Sad krećemo ispočetka – rekao je Darko.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);