23/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NAŠA PEVAČICA ZBOG NEMAŠTINE HTELA DA SE ZAMONAŠI: Sve joj je propalo, a kad je ostala bez ičega desio se ŠOK PREOKRET!

Vesti

Tanja Jovićević, bivša učesnica rijalitija i nekadašnja pevačica grupe Oktobar 1864, prošla je kroz teške trenutke u životu, koji su je doveli do razmišljanja da se zamonaši. Nakon propale poslovne ponude koja bi rešila njen stambeni problem, Tanja se našla na rubu očajanja, ostavljena bez stana i suočena sa uličnom egzistencijom.

Nakon propasti poslovnog angažmana, Tanja je ozbiljno razmatrala mogućnost da se zamonaši. Pored ostanka bez stana, bila je suočena sa finansijskim izazovima, te je čak dobila ponudu da radi na kruzeru pre pandemije, koja je takođe propala. Ova niska udaraca je Tanju dovela do razmatranja potpuno novog životnog puta, međutim, neočekivana ponuda od prijatelja Željka Mitrovića je promenila tok njenog života, nakon čega je i ušla u „Zadrugu„.

Foto: republika.rs

Tanja Jovićević

Istina je da sam razmišljala o monaštvu. Tu odluku sam donela zato što sam pre pandemije dobila ponudu da odem da radim na kruzeru i zaradim novac. Kada je poslovni ugovor koji je mogao da me izdigne propao, nisam imala kud – rekla je pevačica.

Ostala sam bez stana moje mame, ali sam uvek prihvatala situacije u kojima se nalazim. Za to su krivi podstanari koji su živeli u stanu, a nisu ispunjavali svoje obaveze, a ja sam bila u Crnoj Gori. Posle sam ušla u jedan rizičan posao i uložila svoje pare. Bila sam naivna i tako sam sve izgubila. Ipak, i dalje ima dobrih ljudi koji hoće da mi pomognu – rekla je Tanja tada Kurir.

Vesti

Foto: printscreen/RTVPink

Tanja Jovićević Zadruga

BONUS VIDEO: