05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NAPADNUTA NAŠA INFLUENSERKA! U jeku OLUJE, taksista hteo da je UDARI!

NAPADNUTA NAŠA INFLUENSERKA! U jeku OLUJE, taksista hteo da je UDARI!

Influenserka Nataša Kovačević, poznatija kao Njezvanova, nedavno je doživela neugodnu situaciju u svom rodnom gradu, Podgorici. Naime, Nataša je putem društvenih mreža podelila svoje iskustvo u kojem je bila izložena pretnjama i uvredama od strane jednog muškarca, što ju je vidno uzrujalo.

Nataša je detaljno opisala incident koji se dogodio dok je pokušavala da stigne na zakazani tretman masaže. Ona je istakla da je pozvala taksi usled lošeg vremena, ali da je vožnja ubrzo postala neprijatna. Prema njenim rečima, vozač je odbio da je odveze na željenu lokaciju i umesto toga je vozio unaokolo, što je rezultiralo uznemirujućim komentarima i pretnjama upućenim Nataši.

 

– Došla sam u svoj rodni grad. Oluja je bila, pozvala sam taksi. Pogledajte, kako se tresem! Vozio me čovek, zapravo ne čovek, već neandertalac. Ne znam šta bih drugo mogla da kažem za njega. Čovek izašao iz auta, praktično je hteo da me udari. Zatim mi je rekao da bi se j**ala za tri evra, zato što me je vozao unaokolo, nije znao gde je ulica gde sam ja trebala da idem na masažu. Rekla sam mu, gospodine, pozovite dispičera, a on meni ajde bogati nismo Njujork. Sad ću da pozovem i vlasnike. Ovo su nasilnici. Ovo su siledžije. Ovakvi ljudi pojačavaju femicid – rekla je Nataša sa suzama u očima.

Bukvalno sam počela da snimam storije od straha da me ne udari. Imam svedoke iz obližnjih lokala. Zapamtila sam njušku, slikala sam vozilo. Sad ću da idem u policiju. Ovo je tipično, knjiško ponašanje nasilnika. Ovaj sigurno kući tuče ženu, decu, ako i uopšte ima žrtve sopstvenog postojanja. Krenula sam na masažu, bila je oluja. Teško sam mogla da dobijem taksi i onda sam u minut dobila taksi i tražila da me odveze u tu zabačenu ulicu, a ako ne zna gde se nalazi da može da pozove dispičere. On me je vozio okolo ulicama. Odbio je da zove dispičera. Ja sam mu rekla da zaustavi auto i rekla da nije u redu da mi kuca taksimetar, a ne znate svoj posao, izašla i zalupila vratima – rekla je Njezvanova.

BONUS VIDEO: