20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NAPADNUTA MILENA KAČAVENDA! Bivša rijaliti učesnica nakon sistematskog napravila haos: „KUMO, AKO VEĆ UZIMAŠ PARE…“

NAPADNUTA MILENA KAČAVENDA! Bivša rijaliti učesnica nakon sistematskog napravila haos: "KUMO, AKO VEĆ UZIMAŠ PARE..."

Početak nove sezone rijalitija „Elita 8“ se približava, a do svečane ceremonije ostalo je samo tri dana. Željko Mitrović, na pres-konferenciji povodom 30 godina TV Pink, otkrio je da će zbog velikog broja učesnika ulazak u Belu kuću trajati dva dana, 7. i 8. septembra. Produkcija rijalitija čuva mnoga imena učesnika u tajnosti do poslednjeg trenutka. Iako su neka poznata lica već otkrivena, drugi učesnici su i dalje nepoznati javnosti. Mnogi od njih trenutno prolaze kroz zdravstvene preglede pre ulaska u rijalitije, a naša ekipa ih je već usnimila dok su bili na pregledu.

Foto: INFO/Goran Doljančević

Deniz Dejm

Međutim, jedan od najočiglednijih trenutaka bio je dolazak starlete i bivše učesnice „Zadruge“, Deniz Dejm, koja se pojavila ispred klinike u potpuno providnoj haljini. Ovaj neobičan nastup izazvao je veliku pažnju i pometnju među prisutnima. Kako saznaje INFO, Deniz Dejm uopšte nije bila pozvana da učestvuje u novoj sezoni „Elita 8“. Članovi produkcije koji su bili prisutni morali su joj objasniti da nije dobrodošla. Ipak, Deniz je iskoristila priliku da se ispred kamera iskaže.

– Ovu sezonu ulazim gola bez filtera, dosta sam štitila Takije Cakije, Đukiće, Mukiće, dve godine sam samo primala i ćutala, a sad imam više nego dovoljno. Nemojte se kačiti na starije igrače, vi nebitnjakovići – rekla je Deniz za naš portal na licu mesta, pa otkrila da je imala zahvat „Barbi ribica“, kojem se nedavno podvrgla, te da je ponovo izgleda kao devica.

Deniz je svim ovim postupcima najavila golemi haos, a niko nije očekivao da će to početi odmah nakon sistematskog. Deniz je putem društvene mreže Instagram potkačila Milenu Kačavendu brutalnim rečima:

Foto: printscreen/instagram.com/denisedameofficiel

Stori Deniz Dejm o Kačavendi

– Kumo, čime si se ti to punila? Meni to izgleda kao neki kineski fileri napravljeni u podrumu. Ako već uzimaš pare od fanova, barem uradi hijaluron a ne filer od motornog ulja – bila je direktna Deniz.

BONUS VIDEO: