05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NAPADNUTA ALEKSANDRA NIKOLIĆ! Haos na društvenim mrežama posle pomirenja sa FIlipom Carem! (FOTO)

NAPADNUTA ALEKSANDRA NIKOLIĆ! Haos na društvenim mrežama posle pomirenja sa FIlipom Carem! (FOTO)

Bivša učesnica rijalitija Zadruga Aleksandra Nikolić napadnuta je na društvenim mrežama u komentarima nakon što su ljudi počeli da joj pišu da je nesnađena, kao i da podsećaju na to šta je radila u Bujanovcu.

Naime, ona je bila upletena u razne priče vezane za najstariji zanat, što je oštro demantovama u medijima, pa je i danas takve stvari iskreno pogađaju. 

Foto: instagram printskrin

Sporni komentari na Instagramu

 

Nakon što je pročitala uvredu upućenu njoj, Aleksandra je hitno morala da odreaguje kako bi se suprotstavila daljim napadima. Mnogi njeni pratioci su je savetovali da prijavi ovaj slučaj policiji kako bi zaštitila svoje bezbednost i integritet.

Foto: youtube.com/printscreen

Aleksandra Nikolić

 

Ovaj incident izazvao je veliku pažnju javnosti, koja je burno reagovala na uvredu upućenu Aleksandri. Mnogi su osudili ovakvo ponašanje na društvenim mrežama i pružili podršku Aleksandri u ovim teškim trenucima.

Neki su istakli da je važno da javne ličnosti poput Aleksandre Nikolić budu zaštićene od ovakvih napada i da se takvo ponašanje ne sme tolerisati. Takođe, istakli su da je važno da se žrtve ovakvih napada ohrabre da prijave slučajeve kako bi se stalo na put ovakvom online nasilju.

Foto: ATA Images

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Podsećamo, nakon što je Filip Car nedavno otkrio javnosti da se venčanje sa Aleksandrom Nikolić približava, mnogi fanovi su bili oduševljeni ovom vesti. Međutim, nedavni događaji su izazvali zabrinutost među fanovima, jer su Car i Nikolićeva po ko zna koji put prestali da prate jedno drugo na društvenim mrežama, što je obično znak da je došlo do novih nesuglasica.

BONUS VIDEO: