08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NAPADNUT LEPI MIĆA! Žestoka DRAMA u Eliti, jedva izvukao ŽIVU GLAVU zbog učesnice! ŠOK!

INFO

Slađa Lazić, poznatija kao Poršelina, aktuelna učesnica rijalitija „Elita“, izrazila je svoje nezadovoljstvo zbog lošeg vremena koje je sprečilo njeno sunčanje i kupanje u bazenu. Naime, Lazićeva je obukla kupaći kostim i spremno čekala sunčane trenutke u dvorištu Bele kuće, ali je vreme bilo oblačno i tmurno, što ju je izuzetno razljutilo. Izrazila je svoje nezadovoljstvo u razgovoru sa cimerima, istakavši da je zbog vremenskih prilika bila uskraćena za uživanje u bazenu.

Međutim, kako je vreme postajalo sve oblačnije, Slađa je odlučila da krivicu za svoje nezadovoljstvo svali na Lepog Miću. Naime, starleta je istakla da je upravo on „krivac“ zbog lošeg vremena, što je izazvalo iznenađenje i smeh među ostalim ukućanima. Slađa je istakla da je uverena kako Mića ima neobičnu moć da utiče na vremenske prilike, te da je upravo on odgovoran za loše vreme koje ih je zadesilo tog dana.

Mićo, ti si meni obećao da će za pola sata da bude sunčano! Meni tata kad obeća nešto, to tako mora da bude. Ja sam obukla kupaći kostim i jako sam razmažena. Kad mi se nešto kaže, to tako mora da bude – govorila je Slađa razočarano, dok su se oko nje svi smejali.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić se žali Lepom Mići

Podsećanja radi, Slađa Lazić nedavno je otkrila najmračniju tajnu Ivana Marinkovića, a po svemu sudeći, ta informacija bi mogla da ga košta braka.

– Ivan je najveće zlo ovde. Vređa žene, dobila sam epitet „šklopocija“ od njega. Svi smo rekli već da je nikakav otac. Hteo je da me smuva prošle sezone i da prevari tad nevečanu suprugu. Znam da sam tvoja neostvarena želja! Mene ne možeš da imaš – rekla je Slađa i šokirala sve za crnim stolom.

BONUS VIDEO: