23/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NAKON NJEGOVE PRERANE SMRTI UPALA U KANDŽE NARKOTIKA! Tragičan kraj poznate glumice, poroci je koštali života, a jednu ŽELJU nikada nije ostvarila!

Vesti

Sonja Savić je bila poznata po svom raskošnom talentu i autentičnom stilu. Upisala se na Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu nakon drugog razreda gimnazije i diplomirala 1982. godine u klasi profesora Minje Dedića. Tokom svoje karijere, osvojila je mnoga priznanja, uključujući „Zlatnu arenu“ u Puli, „Caricu Teodoru“ i „Ćele Kulu“ na Filmskim susretima u Nišu, kao i nagradu žirija u Veneciji.

Sonja je bila poznata i po svojoj ljubavi prema džez muzičaru Vlajku Laliću. Mnogi kažu da je maštala da postane njegova supruga. Međutim, nakon Vlajkove prerane smrti 1990. godine, Sonja je teško podnela gubitak i dugo se borila sa depresijom.

Foto: youtube.com/Oblomov

Sonja Savić

 

Nakon Vlajkove smrti, Sonja se suočila sa problemima u životu, uključujući konzumiranje narkotika. Tokom jednog intervjua, priznala je da je konzumirala kokain i heroin u društvu u kojem se to koristilo uz alkohol. Ipak, istakla je da joj je želja bila da radi čiste glave i srca.

– Ne, nisam konzumirala, osim u društvu u kojem se konzumirala uz alkohol. An ženeral! Jedino kanabis može da me pomeri u neke više sfere i da me otvori za slavljeničko osećanje ovog bednog i jadnog sveta. Ovde se protura đubre od droge kao narkotički trend. Ambrozije su se koristile za ceremonije u starim civilizacijama za najviše aristokratske rodove – rekla je Sonja, kako prenosi Blic.

Ali poroci su joj došli glave 23. septembra 2008. godine kada je u stanu u Kursulinoj ulici pronađena mrtva. Lekari su mogli da konstatuju smrt, a prema zvaničnim podacima nakon obdukcije preminula je usled prevelike doze narkotika u 48. godini života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: