03/12/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

NAKON 35 GODINA BRAKA PRONAŠLA JE PISMO I SAZNALA DA ŽIVI U LAŽI: Odlučila je da nikada ne progovori o ISTINI, ali je kasno – OTKRILA i snaja!

NAKON 35 GODINA BRAKA PRONAŠLA JE PISMO I SAZNALA DA ŽIVI U LAŽI: Odlučila je da nikada ne progovori o ISTINI, ali je kasno - OTKRILA i snaja!

Kada je pronašla staro pismo nije mogla da veruje šta čita. Potvrdila je sve svoje sumnje.

– Jedno staro pismo potvrdilo je moje sumnje da je me moj muž varao i da je ta žena pokušala da spreči naše venčanje. U srećnom smo braku 35 godina. On ima 65, a ja 67 godina. Moja snaja bila je u Škotskoj i ima jednu od fotografija kada smo bili na medenom mesecu. Otišla sam da pronađem sliku da joj pokažem. Izvukla sam kutiju s fotografijama ispod njegove strane kreveta, a s jedne strane bila je omotnica – priseća se ona i objašnjava:

– Prepoznala sam tekst moje stare prijateljice Liz. U njenom je pismu pisalo: “Znaš da se događa dobra stvar (i ne mislim samo na neverovatan se*s). Molim te, razmisli o tome što radiš.” 

Navedni datum bio je samo četiri meseca pre venčanja, a ona je bila glavna deveruša.

– Moj muž se u to vreme ponašao veoma čudno. Postao je hladan prema meni i mislila sam da se ohladio zbog venčanja. Imala sam malu sumnju da među njima nešto postoji. Sada se pitam je li ikada bio srećan sa mnom. Viđam Liz svake nedelje u gradu kad idemo u kupovinu. Sada ne mogu da se suočim s njom. Snaja me je videla da plačem, ali sam se zaklela da ću ćutati. Pokušala je da me smiri, ali osećam da mi treba pomoć – rekla je ona u ispovesti za „Sun“.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);