08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NAJŠOKANTNIJA ODLUKA ELITE 7: Kačavenda napravila neviđeni HAOS – ovo će uticati na SVE!

INFO

Odlukom Samira Ramovića, koji je u nedelju napustio „Elitu“, ovonedeljni vođa postala je Milena Kačavenda, koja je sinoć u emisiji „Izbor potrčka“ odabrala svoja dva potrčka i omiljenu osobu. Kačavenda je „zapržila čorbu“ i odabrala Maju Marinković i Anđela Rankovića, što je sve šokiralo.

Milena sa kim ćeš se poigrati večeras? Ko su potrčci? – upitao je voditelj Milan Milošević.

Miona i Stanislav, Ivan i Miljana, Zola i Anita, Janjuš i Aneli. Ovako, Aneli i Janjuš nismo ništa videli spektakularno , ali nikad se ne zna. Anita i Zola vidimo da je bilo neko navođenje, pa je Anita navela Zolu. Ivan i Jelena ratuju stalno, a Miona i Stanislav, tema je aktuelna, situacija se menja. Počinjemo polako svi da razmišljamo drugačije. Maja je rekla određene stvari, mislim da niko od ovih parova ne mora da bude u izolaciji da bi mi videli neke stvari. Potrčci će biti Maja i Anđelo – rekla je Milena.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kačavenda odabrala Maju i Anđela za potrčke

Anita kaže da ima puno poverenja u svog partnera, pa da vidimo – rekla je Milena.

Ja sam izennađena, ja imam lepo mišljenje o njemu, on je u vezi sa Anitom, ja nemam problem sa izolacijom, ja sa njim imam korektan odnos – rekla je Maja.

Za ovo nema ni povoda ni naznake, ja sam prema Maji bio zaštitnički nastrojen. Ovim ništa neće dobiti, sem nominacija – rekao je Anđelo.

Ja smatram da je interesantno, a i interesantno će mi biti da vidim razvoj događaja – rekla je Kačavenda.

INFO

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja i Anđelo šokirani

Anita, ljubomorisala si na Maju – rekao je Milan.

Jesam, to nema zaštite, to ima veze sa zagrljajem u WC-u. On je rekao da je devojka bila u takvoj situaciji, nedelju dana ako bude bilo jedno slovo u izolaciji, to je kraj – rekla je Anita,

Maja je bila izbezumljena i stajala je i plakala, njoj je bilo loše i nije mogla da bekne. Ja sam je zagrlio i rekao da pusti. Ja sam ljudski osetio potrebu – rekao je Anđelo.

Ja sam ušla u WC, bila sam sva izbezumljena i uplakana, Anđelo je bio tu, on me je tu zagrlio, ali ne kako svi pričate – rekla je Maja.

Kačavendina omiljena osoba je Marko Đedović.

Omiljeni sam svima – dodao je Marko.

INFO

Foto: Printskrin/RTV PINK

Đedović je omiljena osoba

BONUS VIDEO: