22/09/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

NAJNOVIJE VESTI O MIHAELU ŠUMAHERU! Tužne reči: „Više ne liči na SEBE“!

NAJNOVIJE VESTI O MIHAELU ŠUMAHERU! Tužne reči: "Više ne liči na SEBE"!

Foto: www.profimedia.rs

Čitava planeta je bila u neverici kada su brzinom munje prostrujale vesti o nesreći Mihaela Šumahera.

Proslavljeni vozač Formule 1 je tokom skijanja, pre deceniju, doživeo tešku nesreću i od tada se nalazi u vegetativnom stanju. Njegova supruga Korina najstrožije čuva sve informacije o zdravstvenom stanju nekadašnjeg pilota Ferarija i ne želi da se išta sazna u javnosti.

Ceo svet je pogodila ova užasna nesreća, najviše porodicu, a među njima rođenog brata Ralfa Šumahera, takođe poznatog vozača Formule 1. Mihael se, naime, u potpunosti promenio, o čemu je govorio još jedan vozač Džoni Herbert, bivši kolega u nemačkog asa iz dana kada je bio u Benetonu.

– Često smo se sretali, Ralf je morao da uradi mnoge stvari za i sa porodicom zbog Mihaela. Mnogo je drugačiji od one osobe iz F1 karijere. Promenio se jer ga je naterala situacija oko brata – rekao je Herbert.

 

Postoje navodi da nema nade oko Mihaela Šumahera, kako su izjavestili francuski mediji.

– Nikad nema vesti. Ono što znamo je da ne čujemo ništa pozitivno. Užasna je pomisao da još uvek nije u stanju da bude blizu Mihaela kojeg se svi sećamo. To je veoma tužno – poručio je.

Podsetimo, sedmostruki prvak sveta u „najbržem cirkusu“ na svetu, doživeo je nesreću na francuskim Alpima kada je na skijanju udario glavom o kamen i pretrpeo povrede mozga. Hitno je prevezen u lokalnu bolnucu i stavljen u komu na 250 dana, da bi pušten kući na lečenje.

Stacioniran je u Švajcarskoj, daleko od medija i celog sveta, malo ko je posetio ili video Mihaela. Čak su rođaci i prijatelji sprečeni da ga vide i čuju bilo šta o njemu.

Nešto kasnije se u javnosti pojavio dokumentarac o Mihaelu, ali sa šturim i doziranim informacijama o legendarnom vozaču.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);