25/09/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

NA PRAGU ŠESTE DECENIJE POSTALA MAJKA: Popularna voditeljka devet puta išla na VANTELESNU OPLODNJU, u 49. godini joj se ostvario san!

NA PRAGU ŠESTE DECENIJE POSTALA MAJKA: Popularna voditeljka devet puta išla na VANTELESNU OPLODNJU, u 49. godini joj se ostvario san!

Tatjana Ferendino Maksimović, nekada popularna voditeljka, danas se bavi odnosima sa javnošću. Važnije od karijere joj je što se ostvarila kao majka i to posle devet vantelesnih oplodnji. Ona je vodila borbu koja nije laka, a o kojoj je i sama pričala.

Od samog početka, kada smo shvatili da smo jedno za drugo, želeli smo decu, ali nismo mogli ni da naslutimo da će put do ostvarenja naših snova trajati toliko dugo – rekla je nekadašnja voditeljka jednom prilikom za magazin „Gloria“.

Borbu za potomstvo Tanja je počela u 39. godini kada je prvi put otišla na kliniku za vantelesnu oplodnju.

Svi rezultati su bili u redu, ali posavetovali su nas, s obzirom na moje godine, a tada sam imala 38, da bi bilo dobro da razmislimo o vantelesnoj oplodnji – istakla je tada Tatjana.

Prvi odlazak na vantelesnu oplodnju kako je Tanja ispričala bio je veoma stresan. Dobila je 80 injekcija za stimulisanje jajnih ćelija i na kraju nije uspelo.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);