08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NA OČEVOJ SAHRANI MU PRENELI INFORMACIJE! Učesnik Elite saopštio ukućanima poruku iz spoljnog sveta, u Beloj kući nastao MUK!

INFO

Juče je bio veoma emotivan dan za učesnika Elite, Darijana Radomirovića, koji je napustio rijaliti kako bi bio uz svoju majku Bahriju i ispratio oca na večni počinak, kako prenosi Pink. Darijan je bio slomljen od bola dok je pružao podršku majci, koja je bila u dubokoj tugi zbog gubitka supruga.

Ispraćaj Darijanovog oca bio je veoma emotivan trenutak, koji je rasplakao sve prisutne. Porodična tuga bila je gotovo opipljiva, a Darijan je hrabro stajao uz majku, pružajući joj podršku dok je ona bila slomljena od bola.

Darijan je u rijalitiju otkrio da je saznao za očevu borbu s opakom bolešću, koja je trajala mesecima. Očev herojski otpor prema bolesti ostavio je snažan utisak na Darijana i sve koji su ga poznavali. Ova tužna vest duboko je potresla Darijanove prijatelje i simpatizere.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Darijan Radomirović

 

Dok su ukućani danas otkrivali do sada nepoznate detalje iz života, pa komentarisali svoje brzoplete odluke, on se osvrnuo na odnos sa porodicom, pa priznao šta je saznao juče, kada je imanje napustio zbog očeve sahrane:

– Da li si doneo neku brzopletu odluku u životu i koju? – pročitala je Dušica pitanje za Darijana Radomirovića.

– Moraću da promenim planove, da budem malo s majkom, jer mi je otac umro. Na sahrani sam saznao da je umro ponosan na mene i na moj život, što mi je jako značilo – rekao je iskreno Darijan.

BONUS VIDEO: