01/04/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

NA KRAJ NISAM PRISTAO JA: Oglasio se Miloš Martinović sedam meseci nakon masakra na Cetinju! Njegova poruka para dušu – još vas ima tu (FOTO)

NA KRAJ NISAM PRISTAO JA: Oglasio se Miloš Martinović sedam meseci nakon masakra na Cetinju! Njegova poruka para dušu - još vas ima tu (FOTO)

Od masakra na Cetinju gde je pomahnitali Vuk Borilović (35) nakon što se navodno vratio iz crkve krenuo u krvavi pokolj, gde je ubio 10 ljudi, a ranio šestoro, prošlo je sedam meseci, a Miloš Martinović čiju je Vuk pobio porodicu, tim povodom se oglasio na društvenim mrežama.

Još vas ima tu, u svakoj caši, svakom snu, još vas ima tu jer, sećanja ne umiru. Ni tad, ni sad, ni nikada. Na kraj nisam pristao ja, još vas ima tu jer, sećanja ne umiru… Volim vas – napisao je Miloš uz fotografiju supruge Nataše i sinova.

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Nataša Pejović Martinović sa decom

Tog 12. avgusta i nebo je plakalo nad Crnom Gorom kada je Borilović oko 15.30 sati krenuo u najveći pokolj u novijoj crnogorskoj istoriji.

Foto: Tanjug/AP/Društvene mreže/Printskrin

Miloš Martinović objavio čitulju

Monstrum je tada prvo ubio svoje postanare Natašu Pejović Martinović (35) i njena dva sina, a potom i njihovog kuma Milana Mitrovića (37), zatim svog ujaka Gorana Đurišića (54), a onda i komšije Rajka (56), Dimitrija (81) i Danicu Drecun (74), a na kraju Danijelu (51) i njenu sestru Aleksandru Radunović (52). U svom krvavom piru ranio je šest osoba koje su se tu slučajno zatekle.

Borilović, podsetimo, kobnog dana nije hteo da se preda, pa je u njega pucala policija, kao i komšija Nenad Neno Kaluđerović, a crnogorsko tužilaštvo nedavno je objavilo da je Borilović stradao od projektila koji mu je naneo jedan od policajaca.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);