08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MUKA ĆE VAM PRIPASTI OD OVE SCENE MAJE MARINKOVIĆ: Stanislav se totalno zgrozio, žali što je ikada imao ODNOSE sa njom!

INFO

Maja Marinković je ponovo privukla pažnju javnosti svojim izvajanim telom i savršeno uklopljenim kupaćim kostimom u boji ciklame. Nakon nedavne operacije zadnjice, Maja je odlučila da pokaže svoje atribute u punom sjaju i oduševila mnoge svojim izgledom. Mnogi učesnici rijaliti programa su ostali bez daha gledajući Majinu liniju, a sada je svojom pojavom u ovom atraktivnom kupaćem kostimu dodatno istakla svoje atribute, ostavljajući mnoge u transu.

Maja je poznata po izazovnim izdanjima, odnosno, odevnim kombinacijama, a ovim je definitivno prevazišla sve prethodno, što su komentarisali i brojni ukućani, ali i gledaoci, koji su ostali u neverici kada su je ugledali. 

Njen kupaći kostim jedva je prekrio njene bujne grudi i međunožje, ali Maji to nije smetalo, kao ni pogledi cimera. Ona je odlučna u nameri da povrati Stanislava Krofaka Panteru, koji ne želi ni da čuje za pomirenje.

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković

Kako je Slađa Poršelina prenela Maji da je Stanislav redovno posmatra kada je na bazenu, Marinkovićeva je otišla korak dalje, pa se u potpunosti razgolitila, ne bi li iznudila razgovor sa njim, iako je on izbegava u širokom luku i ne reaguje na njene provokacije.

Majin izgled u kupaćem kostimu definitivno je izazvao različite reakcije među ostalim učesnicima rijaliti programa. Mnogi su bili očarani njenom pojavom i samopouzdanjem, dok su drugi možda bili iznenađeni novim izgledom koji je Maja pokazala nakon operacije.

BONUS VIDEO: