18/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MRTAV PIJAN SEO ZA VOLAN: Policija u Topoli nije mogla da poveruje da je imao toliko PROMILA ALKOHOLA u krvi

INFO

U Topoli, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su intervenisali kako bi isključili iz saobraćaja pedesetogodišnjeg vozača koji je učinio prekršaj nasilničke vožnje.

Patrola saobraćajne policije ga je zaustavila i utvrdila da je vozio sa neverovatnih 3,47 promila alkohola u organizmu. Ova stopa alkohola je više od sedam puta veća od dozvoljene granice i predstavlja ozbiljan rizik po bezbednost u saobraćaju.

Određeno zadržavanje

Foto: ST/N. PANČIĆ

Vozio kola pijan u Topoli

 

Kao rezultat ovog incidenta, vozaču je određeno zadržavanje do 12 sati, a protiv njega će biti podneta prekršajna prijava. Ovakve mere su neophodne kako bi se osigurala odgovornost za prekršaje u saobraćaju i kako bi se zaštitila bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Apel za poštovanje saobraćajnih propisa

INFO

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Vozio kola pijan u Topoli

 

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova ponovo stiže apel svim učesnicima u saobraćaju da se pridržavaju svih saobraćajnih propisa. Poseban naglasak se stavlja na vozače i apeluje se da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola. Ovakvo ponašanje predstavlja ozbiljan rizik po bezbednost i živote svih učesnika u saobraćaju, te je izuzetno važno da vozači budu odgovorni i svesni posledica svog ponašanja.

Poseban akcenat na otkrivanje prekršaja

INFO

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Vozio kola pijan u Topoli

 

Saobraćajna policija će i u narednom periodu nastaviti da kontroliše saobraćaj sa posebnim akcentom na otkrivanje prekršaja koji su najčešći uzroci saobraćajnih nezgoda. Ova inicijativa ima za cilj da se smanji broj saobraćajnih incidenata i da se poveća bezbednost na putevima. Ovo je posebno važno imajući u vidu brojne rizike koje neodgovorno ponašanje u saobraćaju može da izazove.

Bonus video: