18/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MORAŠ DA SMANJIŠ PIĆE: Gledateljka urnisala Matoru, provalila da ima PROBLEM S ALKOHOLOM, pa joj OČITALA BUKVICU! Muk u studiju!

INFO

U večerašnjoj emisiji „Narod pita“ gostuju Jovana Tomić Matora i Lejdi Di, koje su se uredno pozdravile, iako je između njih bilo nesuglasica.

Ja nemam problem niti lošu krv sa bilo kim, vidim da je ona pri svom karakteru i mnogo mi je to draže nego da imamo animozitet, a izlazimo zajedno kao što neki rade. Uvek ću svima pružiti ruku i zaista nema potrebe da objašnjavanjem – rekla je Matora, a Lejdi se nadovezala:

– Meni je krivo što se sve tako izdešavalo i zaista sam htela da se to ispravi, krivo mi je što je sumnjala u mene, ali ne mogu da zaboravim razgovor na klupi kad je prišla. Prvo jako me je razočarala jer nije odmah došla da ispravimo već je verovala nebitnoj personi Sandri Rešić.

Foto: Printskrin TV Pink

Jovana Tomić Matora i Lejdi Di u emisiji „Narod pita“

Njih dve su sa voditeljem Darkom Tansijevićem pretresle mnoge teme i komentarisale bivše cimere, a onda se u program uključila gledateljka, koja je oplela po njima dvema.

Naime, prema Jovani je bila stroga, ali blagonaklona, jer joj je zamerila što zbog pogrešnih ljudi zanemaruje sebe i svoje roditelje. 

Molim te, Matora, od sada sve pare na majku i na sebe i samo dva pića utorkom – posavetovala je kako da se ponaša ubuduće, pa joj očitala bukvicu:

Mnogo piješ, moraš da povedeš računa da neke stvari ne radiš pod dejstvom alkohola.

Očito da su svi primetili da se, osim što se rasipa kad se zaljubi i troši novac na druge, tokom letnje pauze napolju previše odala alkoholu, pa je i rijaliti fanovi, koji se uključuju putem telefona u program, savetuju da pripazi na ponašanje u predstojećoj sezoni.

Ništa ti ne brini, Anita će ti se vratiti, nema od njene i Anđelove veze ništa, on, Marko Đedović, Fran Pujas, to su drugari, a ona će ponovo tebe da moli i kumi da ti se vrati – zaključila je gledateljka.

BONUS VIDEO: