27/09/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

„MOLIM VAS NAHRANITE GA I DAJTE MU VODE“! Molba jedne Srpkinje pogodila u srce sve koji su je pročitali!

"MOLIM VAS NAHRANITE GA I DAJTE MU VODE"! Molba jedne Srpkinje pogodila u srce sve koji su je pročitali!

Naime, ona se obratila korsnicima grupe Grčka.info gde ih je zamolila da povedu računa o jednom mačku, koga su sasvim slučajno pronašli u Sartiju.

Naime, ako je suditi prema njenoj objavi, njena porodica i ona su sasvim slučajno naleteli na nesrećnu životinju, koja im je prirasla k srcu. Kada su ga pronašli bio je izgladeneo i iznemogao, ali sve vreme letovanja, oni su ga negovali i oporavili.

– Pozdrav svima, jedna molba za sve koji su trenutno u Sartiju. Naišli smo na bolesnog, izgladnelog mačora i davali mu svaki dan vodu i hranu. Mi smo se vratili za Srbiju pa nema više ko da ga hrani. Jadničak je kost i koza – napisala je ona i dodala:

Foto: Ilustracija: Shutterstock, Facebook

Grčka, molba, mačak

 

– Za sve dobre ljude koji hoće da pomognu, da ga nahrane i ostave vodu, šaljemo slike lokacije i mačora, pa ako je još živ i ako je neko voljan da ga nahrani i da malo vode možda i pregura. Mačak se nalazi prekoputa taverne sa slike, kod Vila Papus Sarti. Hvala svima – stoji u njenoj objavi.

Njen gest i humanost naišli su na oduševljenje pratilaca ove grupe, a očigledno je neko našao mačka i uslišio molbu dobre žene.

– Našli i nahranili ga. Star je mačak dosta godina ima. Mazi se. Mi smo tu do nedelje. U 9h pre odlaska u drugo mesto ćemo ga nahraniti. Za sada vidim da lepo jede. Kako se najeo otišao je sam prekoputa do Taverne, ali vratiće se – napisala je jedna Sandra u svom komentaru.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);