Foto: Starsport

Supruga Zvezdana Slavnića koji je u šestoj sezoni rijalitija “Zadruga“ javno je stavila tačku na njihov odnos. Naime, Ana je objavila da ostavlja Zvezdana i da tu odluku nije donela preko noći, kao i da mnoge stvari koje on radi u Beloj kući ne želi da toleriše. Ona je na kraju istakla kako Slavnić nije ispoštovao nijedan njihov dogovor.

– Tužno je kada ljubav doživi poraz na barici, a preplivate okeane zajedno – zaključila je Ana.

Mi smo ovim povodom pozvali Zvezdanovog oca, Moku Slavnića koji nam je otkrio da se čuo sa Anom, kakvo mu je mišljenje o svemu i šta će reći sinu kada ga bude ugledao.

– Žao mi je snaje, po svim pitanjima jer kad ona nije srećna ne mogu ni ja da budem zadovoljan. Ovde se postavlja pitanje da nije bilo malo preuranjeno? Baš u ovom trenutku kada Filip Car i dotična Aleks pokazuju jednu transparentnu vezu u koju žele da uđu, Zvezdan tu više ne postoji. E sad, ako su bile neke ranije greške, pa se sad spočitavaju… Ja ih ne vidim – počinje Moka i dodaje:

Foto: ST/A.Nalbantjan

Moka Slavnić o snaji Ani

– Postoje simpatije između njih? To je očigledno i to niko ne negira. Ja ne zameram ništa, čak više volim taj stil od Cara, ona se tu lomi, izgleda da još ne zna da je pedalirana. Meni je žao dečka koji je zamerio Zvezdanu nešto u gaćama na krevetu, jedu iz istog tanjira… To je mali prostor, neko sa nekim mora da se zbliži, ali joj nije ni prišao, za tri meseca Zvezdan je bio 75 puta manje i pričao sa Aleks nego Car u ova tri dana, meni je žao ovog napolju što je tako video. Zvezdan nijednim svojim gestom nije pokazao ništa, osim da prijaju jedno drugom, nisu prešli ništa, pa on je dobar i sa Matorom, bio je i sa Cvetom dobar i sa onom od sedamnaest godina što je gleda kao ćerku.