16/04/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

‘Moja mačka bi mogla da trenira Đokovića i osvaja trofeje s njim’ Hit izjava bivšeg 1. reketa sveta

'Moja mačka bi mogla da trenira Đokovića i osvaja trofeje s njim' Hit izjava bivšeg 1. reketa sveta

Smatra Rodik i da bi Vajdin povratak bio najbolji potez za Noleta.

Iako se čini da je Novak Đoković pronašao novog trenera i da će to biti Nenad Zimonjić, teniski svet i dalje se bavi licitacijom imena koji bi mogli da zamene Gorana Ivaniševića!

Jedan od onih koji zagovara povratak Marijana Vajde jeste nekadašnji osvajač US Opena i prvi reket sveta (2003.) Endi Rodik koji je, tokom jednog podkasta, dao zanimljivu izjavu za Noleta i trenera. Odnosno da li mu je uopšte i potreban.

– To je već čudno postavljeno pitanje – da li mu je potreban trener? Mislim da bi moja mačka mogla da ga trenira i da uradi prilično dobar posao, verovatno da dobije gomilu mečeva – rekao je Amerikanac i dodao:

– Ali, stvar je u tome da on ima 36 godina. Mislim da biste želeli nekoga, mislim da ne biste radili „probnu vožnju“ bez trenera pre Rolan Garosa i Vimbldona.

Nastavio je Rodik da govori o ovoj temi.

– Dakle, moj um se automatski okreće Marijanu Vajdi, jer to je tip koji je unutra, a onda izlazi i onda se ponekad vraća, izgleda kao ova dosledna polisa osiguranja. I on je, više nego bilo ko drugi, pomogao da se Novak razvije i da ga pretvori u osobu, a ne samo da prati druge uspehe.

Autor: