20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MLADEN VULETIĆ PREKINUO ĆUTNJU NAKON POTPISIVANJA UGOVORA NA PINKU: Ovo su svi detalji ULASKA novog učesnika Elite 8!

INFO

Kako smo već pisali, Nikola Škatarić iz Crne Gore biće učesnik nove sezone rijalitija „Elite 8“ koja počinje u septembru. On je navodno već potpisao ugovor sa televizijom „Pink“ i potvrdio ovu vest, navodeći da je spreman za život pred kamerama i da želi da se dokaže u pravom svetlu. Škatarić je takođe priznao da poznaje dosta ljudi i da je u kontaktu sa Mladenom Vuletićem, nekadašnjom rijaliti zvezdom, te da ulazi u rijaliti s namerom da bude bolji šoumen od njega.

Nakon ove informacije koja je dospela u javnost, oglasio se i Vuletić, koji je istakao da poznaje novog učesnika „Elite“, kao i da će ga on lično pripremati za ulazak na imanje u Šimanovcima.

Nikola mi je komšija i kum. Jelena i ja ne ulazimo u rijaliti, mi smo roditelji i imamo malu decu. Mi smo mu podrška – rekao je Mladen, prenosi Srbija Danas, a zatim je prokomentarisao i činjenicu da je Nikola već potpisao ugovor sa Pinkom:

Foto: INFO.rs

Mladen Vuletić podržao novog učesnika

Tako je, da. On ulazi. Nikola je odličan momak, iz divne je familije. On je šoumen i lepo izgleda, verovatno će napraviti dobru priču. Cilj mu je da zavede devojke u kući. Mislim da je on budućnost rijalitija! Ja ću mu biti podrška, a doći će kod mene deset dana na pripreme pred ulazak u rijaliti. Reći ću mu da se ne zaljubljuje, da bude ženskaroš, da pravi šou, da se ne bije sa narodom i da me pozdravlja svaki dan.

BONUS VIDEO: