05/02/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

MITAR MIRIĆ SE VRATO POROKU! Folker mora prijatelju da vrati pare, mesecima pio na crtu, ZABRANILI mu ulaz u kafanu!

MITAR MIRIĆ SE VRATO POROKU! Folker mora prijatelju da vrati pare, mesecima pio na crtu, ZABRANILI mu ulaz u kafanu!

Folk pevač Mitar Mirić, po svemu sudeći, vratio se starom poroku, pa je opet počeo da pije, ali ovoga puta na crtu! Kako INFO saznaje, pevač je ostavio poveći dug kod prijatelja koji godinama drži kafanu u beogradskom naselju Palilula, a kako mu je dosad tolerisao veresiju, pokoškali su se kad ga je opomenuo da sve plati. Kako smo saznali, Mirić je posle kraće rasprave s vlasnikom izleteo besan iz lokala, da bi mu ovaj dobacio da više ne dolazi.

Mitar je ranije često umeo da pretera s pićem. Pravio je haos kad popije jer ga uvek udari na veselje i lepo raspoloženje, ali ga narod voli. On odavno priča da nema poroke, da ne pije i da se ne kocka, ali ga ljudi non-stop viđaju po kafanama. Zna ga ceo grad, a ovaj čovek, koji mu je zabranio da dolazi kod njega u kafanu, dugogodišnji mu je prijatelj – otkriva nam izvor na početku i dalje dodaje da je Mitra nekoliko puta opomenuo da izmiri dug pre nego što mu je zabranio ulaz:

Mitar je s vlasnikom u odličnim odnosima, oni su kao braća i zato mu je na početku tolerisao neplaćanje. Kad je Mitar redovno počeo da svraća i da pravi veće račune, počeo je da ga opominje, al’ bi se svaki put završio na tome da će Mirić da plati sledeći put. Kad se pre nekoliko dana zapio s društvom, opet mu je skrenuo pažnju da bi Mirić rekao: „Što si toliko dosadan, platiću ti! Odoh u drugi lokal da me niko ne maltretira dok sedim!“ Tad je gazda pobesneo, pa mu je rekao na izlasku da se više ne vraća.

Inače, Mitar je nedavno u jednoj emisiji govorio da je godinama pio, ali da je prestao posle udesa koji je imao 2005. 

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);