26/06/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MIROSLAV ILIĆ PRVI PUT O SUKOBU SA SAŠOM POPOVIĆEM: U osnovi priče je ALAVOST prema NOVCU, cirkus je prerastao u nenormalnu ambijicu!

Vesti

Saša Popović, kreativni direktor „Granda“, nedavno je istakao da samo sa Miroslavom Ilićem u lošim odnosima, što se tiče osoba sa estrade. Njih dvojica ne razgovaraju više od dve decenije. 

Ne postoji niko sa kim sam u svađi. Samo sa Miroslavom Ilićem ne pričam već 23 godine. Nikada se nisam ni sreo sa njim. Jednostavno, on je prekinuo komunikaciju sa mnom još 2000. godine – rekao je nedavno Saša Popović.

Foto: ATA Images

Saša Popović

Miroslav je sada prvi put progovorio o ovom sukobu. Kako kaže, uspešna saradnja, koju su imali pod okriljem Rake Đokića, prekinuta na njegovu inicijativu.

Sa Rakom Đokićem sam sjajno sarađivao šest godina, do 1986. Ne znam, možda će zvučati prepotentno, ali neka mi neko nabroji pevače koji su imali šest uzastopnih uspešnih jugoslovenskih turneja – kazao je Miroslav Ilić.

Jednog dana me je pitao da li bi mi smetalo da proširimo saradnju na „Slatki greh“. Ako kažem – ne, on će se složiti.  Pristao sam bez problema. Za mene je to bio izazov. Zanimalo me je kako će izgledati spoj popularnog izvođača koji nosi mirnu eleganciju i cirkusa. Međutim, taj cirkus je vremenom prerastao u jednu nenormalnu ambiciju koja se meni nije sviđala – priznao je “slavuj iz Mrčajevaca”.

Vesti

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miroslav Ilić

Neću da ulazim u detalje, ali mogu reći da je moje nezadovoljstvo eksplodiralo kada sam shvatio da je u osnovi priče alavost prema novcu. Ja to nikada nisam želeo. Hteo sam samo da budem uspešan pevač i ravnopravan kolega sa svima.

Iz cele priče je, kako kaže, izašao na pomalo ružan način, budući da je u to vreme imao problem sa alkoholom.

Iskreno, Saša Popović ima manje veze sa onim što se desilo nego njegova u to vreme životna saputnica – istakao je Ilić za televiziju UNA, u emisiji „Una intervju“.

BONUS VIDEO: