01/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MIONI SE JAVILA MAJKA IZ SPOLJNOG SVETA: Nakon vesti o TRUDNOĆI, poruka poslata DIREKTNO u Elitu! Čeka se reakcija (FOTO)

INFO

Aktuelni učesnice rijalitija „Elita“, pevačica Miona Jovanović i reper Nenad Aleksić Ša već mesecima intrigiraju javnost svojim turbulentnim odnosom. Od velike ljubavi do svakodnevnih sukoba i žestokih svađa, njihova veza je postala jedna od glavnih tema na imanju u Šimanovcima. Međutim, gledaoci popularnog TV formata ostali su šokirani nakon nedavnog otkrića da Jovanovićeva nije dobila menstruaciju već 33 dana, a ta informacija izazvala je veliku pažnju i spekulacije kako među takmičarima, tako i među fanovima.

Inače, odavno je poznato da Mionina majka ne podržava ćerkin odnos sa Aleksićem, a nakon ovih vesti, odlučila je da prekine ćutnju i oglasi se. Naime, ona je na društvenoj mreži Instagram objavila scenu iz treće sezone „Zadruge“, a kako se može videti na fotografiji, njena ćerka drži mikrofon i peva, što je podstaklo spekulacije da joj je ovim putem poručila da je u rijaliti ušla kako bi se promovisala kao pevačica, a ne da bi se svađala sa Ša.

Foto: printscreen/instagram

Mionina majka se oglasila na Instagramu

Podsećanja radi, Miona Jovanović se nedavno požalila Aneli Ahmić da joj mensutracija kasni, a zatim istakla kako ne zna šta da radi, kao i da je stomak neprestano boli. S obzirom na to da je nedavno i sama prošla kroz sličnu situaciju, Ahmićeva je bila iznenađena ovom informacijom i odmah je počela da spekuliše o tome šta bi to moglo značiti, te su obe došle do zaključka da postoji verovatnoća da je u drugom stanju sa i da nosi reperovo dete.

Boli me stomak, danas je 33. dan, a ja nisam dobila – rekla je Miona.

BONUS VIDEO: