08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MIONA TRUDNA SA ŠA?! Stižu RODE kod Aleksića, pojavio se ŠOK SNIMAK iz Elite!

MIONA TRUDNA SA ŠA?! Stižu RODE kod Aleksića, pojavio se ŠOK SNIMAK iz Elite!

Tokom dana u rijalitiju „Elita“, Miona Jovanović je otkrila Aneli Ahmić da nije dobila menstruaciju već 33 dana, što je izazvalo veliku pažnju u kući. Mnogi su odmah pomislili da je u drugom stanju sa Nenadom Aleksićem Ša, pa je ova vest izazvala brojne reakcije među ukućanima.

Anela je bila iznenađena ovom informacijom i odmah je počela da spekuliše o tome šta bi to moglo značiti. Ostali ukućani su takođe bili zainteresovani za ovu vest, te su počeli da raspravljaju o mogućim scenarijima i šta bi to značilo za dalji tok rijalitija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 7

 

Boli me stomak, danas je 33. dan a ja nisam dobila – rekla je Miona. 

Mnogi su odmah povezali ovu vest sa mogućom trudnoćom Anelae i Nenada. Spekulacije su se širile brzinom svetlosti, a ukućani su pokušavali da pronađu znakove koji bi potvrdili ili opovrgli ove glasine. Ipak, niko nije imao definitivan odgovor, pa je cela situacija postala još intrigantnija.

U isto vreme, mnogi ukućani su pružili podršku Aneli i pokazali brigu za njeno zdravlje. Razgovori o mogućim uzrocima ove situacije su bili prisutni tokom celog dana, a atmosfera u kući „Elite“ se promenila zbog ove vesti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 7

 

Ova vest je takođe izazvala veliku pažnju i van rijalitija, te su mediji brzo preneli informaciju o ovom događaju. Spekulacije su se proširile i van zidova kuće, te je cela situacija postala tema brojnih razgovora i diskusija u javnosti.

S obzirom na značaj ove informacije, jasno je da će ovaj događaj imati veliki uticaj na dalji tok rijalitija „Elita“. Pitanje trudnoće Anelae Ahmić će sigurno ostati aktuelno, a kako će se cela situacija dalje razvijati ostaje da vidimo u narednim epizodama.

BONUS VIDEO: