19/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MIONA SE POGUBILA U LAŽIMA: Đedović se saterao u ćošak, Ša na ivici NERVNOG SLOMA!

INFO

Na današnjoj debati u „Eliti“ tema je bila da li je sujeta jača od ljubavi u vezama, a Miona Jovanović bila je u timu koji se slaže sa tom konstatacijom. Marko Đedović ju je iztešetao pitanjima, a iako se trudila da se izvuče, na kraju se zapetljala u svojim lažima. 

Ne pronalazim se na ovoj strani uopšte. Sujeta mi uopšte nije jača, to je bilo davno prošlo vreme, nije mi to bitnije od ljubavi sigurno – rekla je Miona.

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović i Marko Đedović na debati

Prethodne nedelje si se nadmetala sa vojim partnerom, to je očito. Da li je bitno ko je u pravu u svađi? Ljudi ne mogu da se promene od petka do srede – pitao je Đedović.

U tom momentu sam osećala to što sam pričala, ja mislim da mogu da se promenim u to vreme. Volim da dokažem da sam ja u pravu apsolutno ali kad vidim da suprotna strana to radi ja moram da uzvratim, kad sa druge strane toga ne bi bilo ne bih se ni ja mučila. Kada smatram da sam u pravu i kad druga strana priča neke činjeice koje meni ne odgovaraju imam potrebu da se odbranim i da kažem da sam ja u pravu. Kada su neke situacije gde sam sigurna u to što pričam volim da isterujem pravdu – govorila je Miona.

Da li to govori da ne postoji ljubav u vašem odnosu? – pitao je Đedović.

INFO

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović

Bitnija mi je ljubav ali mi je bitno i da budem u pravu. To je i sa moje i sa njegove strane egal. On to isto radi, nisam ja jedina -rekla je Miona. Ja sam mu rekla rđavom k i dlaka smeta jer je sve bilo normalno i on je tražio razlog za raspravu – rekla je Miona.

Da li je to što ti radiš isterivanje pravde i želja da budeš u pravu? – pitao je Đedović.

To je nešto što sam ja njemu zamerila i te noći smo se potkačili, to je kao nešto što on meni zamera i onda bude uvređen – poručila je Miona.

Neću da kažem da koristi svaku priliku da mi zameri ali mi smeta što ona nikad nema potrebu da me odbrani pred drugim ljudima. Ja koliko god puta da sam bio u pravu pa sam se ujeo za jezik – rekao je Ša.

BONUS VIDEO: