25/08/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MIONA PORUČILA RODITELJIMA DA NIJE ZA KRAGUJEVAC I APOTEKU: Jovanovićeva objasnila kako će se „probiti“ uz Ša!

INFO

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša na sinoćnu žurku povodom završetka „Elite“ pojavili su se zajedno, pa otkrili šta se dogodilo u Mioninoj porodičnoj kući, kada je posetila roditelje, koje je prethodno javno ponizila na finalu, kada je odlučila da, nakon deset meseci boravka u rijalitiju, ipak ode kod Ša u stan i tamo prespava.

Iako je odlaskom u Kragujevac dan kasnije pokušala da spusti loptu, razgovor sa roditeljima nije protekao mirno, a Miona je shvatila da oni nikada neće prihvatiti Nenada, pa je ponovo došlo do svađe, a kako je i sama potvrdila, trenutno ne razgovaraju:

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

– Bila sam kod njih, razgovarala, posle se nismo čuli, ali naravno da ću ponovo ići u Kragujevac. Pokazali su mi one ogrebotine, to je napravila neka osoba, kojoj je jako dosadno u životu. Nismo u 19. veku, da mi roditelji određuju nešto, mogu da sugerišu, ali ja ne mogu u Kragujevcu, od kuće do apoteke, da radim u nekoj apoteci – govorila je Miona za Republiku.

– Oni ne shvataju šta je rijaliti, ja bih voleo da se ti odnosi izglade. Nisam želeo da ulazim ni u kakav sukob, baš zbog nje (zbog Mione) – dodao je Ša.

Ša je ponosan na činjenicu da je Miona otišla odmah kod njega, jer smatra da je time svima dokazao da ga ipak voli, a vrlo brzo je Jovanovićeva ispunila svoj deo dogovora i otpratila sve muškarce sa Instagrama, koji smetaju Nenadu i remete im mir u vezi, koji traje čak dva dana.

BONUS VIDEO: