08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MIONA POKAZALA JEZIVU MODRICU?! Sumnja se da je udario Ša, evo šta se zaista krilo! (FOTO)

MIONA POKAZALA JEZIVU MODRICU?! Sumnja se da je udario Ša, evo šta se zaista krilo! (FOTO)

Učesnica Elite Miona Jovanović i njen bivši dečko Stanislav Krofak su obavešteni da krenu ka salonu kako bi dali svoje mere za venčanicu i odelo zbog svadbe u subotu.

Oni su sumirali utiske sa slavlja, momačke i devojačke večeri, ali je mnogima zapala za oko neobična situacija. Naime, Miona je dok se spremala navodno uočila jednu modricu, pa su mnogi na društvenim mrežama počeli da pišu o teoriji da je to zapravo delo Nenada Aleksića Ša, kao i da je nekako uspeo da je udari tokom rasprava koje su imali. Ona to nijednog trenutka međutim nije potvrdila, ali se ogledala i pokušala da protumači kako je nastala ranija na koži. 

Foto: RTV PINK printscreen

Miona Jovanović

 

Podsećamo, učesnica Elite Miona Jovanović razgovarala je sinoć sa cimerima u dvorištu Elite, kada je pomenula crnu magiju u svom kraju. Naime, ona je rekla da je nalazila razne predmete i konce po svom dvorištu, kao i da sau njeni roditelji više puta spomenuli da su u pitanju vradžbine koje unose nemir u kuću, kao i da sumnjaju na nekoliko žena iz komšiluka.

Foto: RTV PINK printscreen

Miona Jovanović

 

 Kad sam bila mala, igrala sam se u dvorištu i stalno sam nalazila stvari koje su sumnjive. Zamislite da viđate konce neke i slike sa povezima, to sigurno ima veze sa nekim vradžbinama! Mojima sam do pokazivala, pa je jedna žena dolazila da sklanja sve. Nismo smeli da diramo ništa od toga rukama – rekla je Miona, pa je dodala kroz smeh: 

Foto: RTV PINK printscreen

Miona Jovanović

 

– Možda me je već tada neko prokleo, pa nemam sreće u ljubavi ili se zato hvatam za problematične momke! 

BONUS VIDEO: