18/10/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MIONA JOVANOVIĆ I ŠA SPREMAJU DUET! Čuveni par smislio kako da iskoristi popularnost! Evo šta se krčka!

MIONA JOVANOVIĆ I ŠA SPREMAJU DUET! Čuveni par smislio kako da iskoristi popularnost! Evo šta se krčka!

Bivši učesnici rijalitija „Elita“ Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović planiraju da snime duetsku pesmu, a kako smo saznali, reper je već krenuo u produkciju da bi se iskoristio sadašnji trenutak, kada su vrlo popularni. 

Naime, Miona je odmah skočila kad je reper predložio da snime nešto što će biti čista autobiografska pesma, pa imaju razne ideje na umu.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Ša ima ideju da pesma sa Mionom opiše njihovom upoznavanje i celu situaciju krozu koju su prošli u rijalitiju. Znaju da će to odmah da zaživi i da će imati dosta pregleda, s obzirom na to da i napolju veliki broj ljudi zanima šta se dešava u njihovom životu – priča nam izvor i dalje dodaje: 

– Ša već ima deo teksta, a kad se sve kockice skupe, idu u studio da sve snime. Oni nisu u fazonu da sad o svemu pričaju naširoko, ali bliskim ljudima su rekli šta se sprema. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Inače, Nenad Aleksić Ša i Uroš Stanić gostovali su sinoć u emisiji „Narod pita“, a reper je imao određenu taktiku, pa je odlučio da ignoriše sve kritike i uvrede od strane nekadašnjeg cimera, ali i brojnih gledalaca, koji su se uključivali u program, komentarisali učesnike rijalitija i postavljali im pitanja.

Ša je stoički podneo sve komentare, a Miona Jovanović se oglasila putem svog Instagram profila i pružila mu podršku, a reper je kasnije isti stori podelio putem svojih društvenih mreža.

BONUS VIDEO: