20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MIONA I ŠA O OVOM HAOSU VEŠTO ĆUTE! Isplivali DOKAZI o DRAMI pred Elitu, reper nije mogao da dođe sebi od BESA!

MIONA I ŠA O OVOM HAOSU VEŠTO ĆUTE! Isplivali DOKAZI o DRAMI pred Elitu, reper nije mogao da dođe sebi od BESA!

Reper Nenad Aleksić Ša i njegova devojka, pevačica Miona Jovanović, nedavno su obradovali svoje fanove objavljivanjem zajedničke pesme pod nazivom „Mangup i gad“. Kako saznaje portal INFO, ulaganje u ovu pesmu bilo je izuzetno veliko, kako finansijski, tako i kada je reč o trudu i radu uloženom u njen nastanak.

Prema informacijama koje su dostupne javnosti, Nenad Aleksić Ša se tokom stvaranja pesme „Mangup i gad“ susreo sa izazovima koji su zahtevali veliki napor i angažovanje.

Nenad i Miona su bili baš u frci, jedan dan je izbila drama zbog pesme, jer je on hteo da završi sve kako treba, da to sve bude perfektno. Jedan dan se iznervirao, ali ga je Miona obuzdala, jer mu je rekla da će stići sve, da se smiri. Uložili su baš dosta novca, truda, tako da su se nadali da će sve to ispasti kako treba – priča izbor za Republiku.  

 

 

Neki izvori navode da je reper bio pod velikim pritiskom zbog roka koji je imao za završetak pesme, a koji je bio dodatno otežan njegovim učešćem u rijaliti programu „Elita 8“ zajedno sa svojom devojkom Mionom. Ipak, uprkos svim izazovima, Nenad je uspeo da pesmu dovede do kraja i predstavi je publici.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su privukli pažnju javnosti svojim učešćem u rijaliti programu „Elita 8“, gde su pokazali svoju autentičnost i privukli veliki broj simpatizera. Njihov ulazak u rijaliti bio je praćen interesovanjem medija i publike, a njihov odnos je bio predmet brojnih komentara i spekulacija.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Pesma „Mangup i gad“ privukla je značajnu pažnju publike i postigla je veliki uspeh na društvenim mrežama i muzičkim platformama. Ova numera predstavlja spoj reperovog talenta i Mioninog vokala, a njihova zajednička energija očarala je mnoge slušaoce. Takođe, muzički kritičari ističu da je pesma donela osveženje na domaću scenu i da je pokazala da Nenad i Miona poseduju veliki potencijal kao umetnički tandem.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su svojom pesmom „Mangup i gad“ pokazali da su spremni da ulože veliki napor i trud kako bi stvorili kvalitetnu muziku. Njihov zajednički rad i posvećenost rezultirali su pesmom koja je osvojila srca publike i koja će ostati upamćena kao jedan od njihovih značajnih muzičkih dostignuća.

BONUS VIDEO: