19/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

„MILJANA TREBA DA ZADRŽI BEBU, ZNALA SAM DA VIĐA ZOLU!“ Pinkova voditeljka otkrila sve o Kulićkinoj trudnoći – IVAN JE BIO SAMO IZGOVOR!

"MILJANA TREBA DA ZADRŽI BEBU, ZNALA SAM DA VIĐA ZOLU!" Pinkova voditeljka otkrila sve o Kulićkinoj trudnoći - IVAN JE BIO SAMO IZGOVOR!

Teatar Odeon, novo kulturno središte u našem gradu, večeras je bio domaćin prestižne dodele Pinkovih nagrada, koja je organizovana u njegovom raskošnom prostoru. Ovaj značajan događaj okupio je brojne ugledne ličnosti iz sveta medija i zabave, među kojima su se našle i poznate ličnosti sa različitih polja. Ekipa portala INFO bila je prisutna na ovom glamuroznom događaju i imala priliku da zatekne i Milicu Kemez, voditeljku i bivšu učesnicu rijaliti šoua.

Milica Kemez, poznata po svojoj dugogodišnjoj karijeri i prisustvu u javnosti, otkrila je interesantne detalje o svojoj prijateljici Miljani Kulić. Naime, Miljana je nedavno šokirala javnost objavom da je u drugom stanju. Milica, koja je dobra prijateljica Miljane Kulić, nije bila iznenađena ovom vestima i otkrila je da je bila upućena u Miljaninu tajnu vezu sa Zolom, poznatim učesnikom rijaliti šoua.

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana saznaje da je trudna

Prema rečima Milice Kemez, ona je u potpunosti podržava svoju prijateljicu u ovom periodu i savetuje je da zadrži bebu. Milica je izrazila svoje mišljenje da Miljana treba da sluša svoje srce i da ne obraća previše pažnje na negativne komentare drugih ljudi. 

– Treba da zadrži bebu, treba da sluša sebe. Svi govore da je luda, ali, kao prvo, svi znate koliko ja volim Miljanu i koliko se družimo, a drugo, danas kad god je neko inteligentan, on je lud. Miljana je preinteligentna, a to što ima anksiozne napade i što je hipohondar, pa svi smo. Samo što ona za razliku od nas izgovori sve što joj padne na pamet.

– Znala sam da su se viđali, ali sam poštovala njenu odluku i ćutala. Ona je sa Ivanom dobro prikrila odnos koji ima sa Zolom – rekla nam je voditeljka.

BOUS VIDEO: