20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MILJANA SE USELILA KOD IVANA: Palo javno priznanje u „Narod pita“, Marinković otkrio ko je od bivših pordžao njihovo POMIRENJE!

INFO

Rijaliti učesnik Ivan Marinković večeras gostuje u emisiji „Narod pita“, gde je otkrio da je neposredno pred početak na WC šolji konačno potpisao papire za razvod. 

Zatim je ispričao kako ga je uskoro bivša supruga Jelena Ilić jurila da mu uruči dokumentaciju, pa odustala da mu dođe na noge kada je saznala da je Miljana Kulić kod njega u stanu.

Naime, Ivan je već obelodanio prepisku sa Jelenom, sa kojom ne krije da se i dalje čuje i dopisuje, te pokazao kako mu ona ljubomoriše jer je sa majkom svog deteta. 

Foto: Printskrin TV Pink

Ivan Marinković progovorio o odnosu sa Miljanom Kulić

Sada je i u emisiji ponovio da je Kulićka boravila kod njega, te da takva Jelenina reakicja nije normalna s obzirom na to da je ona ranije bila ta koja je forsirala da njih dvoje budu u dobrim odnosima zbog deteta.

Ma to sve sada dovodim u pitanje, da je bila iskrena, onda bi se i sada radovala našem pomirenju. Čuo sam večeras neki intervju Zolin u kojome nas on podržava, što je najnormalnije – rekao je Ivan, pa se vratio na Jelenu:

To što je ranije pričala, ona je bila svesna da bi naišla na osudu, da je drugačije postupala. Rekao sam da zbog nje zapostavljao Željka, jer sam ja ipak imao ženu i razmišljao sam kako se ona oseća, a to kako priča je verovatno bilo za publiku. Ne bi bilo korektno i dobro po nju da nije podržavala da Miljana i ja budemo u dobrim odnosima zbog Željka, ali sada je pokazala da joj nije bilo drago koliko nas sada pljuje. Jelena je nesrećna što nema decu i što sa mnom nije uspela da ima potomstvo, ali nije do mene, tako da joj je to između mene i Miljane potpuno bilo nebitno, jer je htela svoje dete.

INFO

Foto: ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages

Ivan Marinković otkrio da je Jeleni bilo krivo što je Miljana kod njega

U međuvremenu, Jelena Ilić se takođe oglasila i prokomentarisala gostovanje bivšeg partnera, koji je potpisao brakorazvodne papire pod parolom „Puštam vodu, da đavoli odu“, pa posle u emisiji komentariso kako je Jelena skrenula sa pravog puta.

Ja sam sigurno na pravom putu jer sam sama sa sobom, odlično vladam situacijom i postupcima. On definitivno nije na pravom putu, ali mislim da će mu Miksi pomoći. Njih dvoje su zajedno na dobrom putu, alkohol se toči u velikim količinama, u hektolitrima. Mislim da su njih dvoje zajedno na pravom putu i neka se taj put nastavi, nek ne bude skretanja – rekla je Ilićeva za Pink.rs.

S druge strane, Ivanu su gledaoci postavljali pitanje kakva je Miljana majka, a on je odgovarao da je odlična, te da ju je ranije pljuvao u afektu. On je istakao da su sada u dobrim odnosima i da se više neće proizvati i jedno drugo kritikovati kao ranije.

BONUS VIDEO: