20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MILJANA PROFITIRALA OD JELENINE AFERE: Evo gde će provesti PET DANA sa Ivanom Marinkovićem!

INFO

Učesnik „Elite“ Ivan Marinković koji je u ovu sezonu rijalitija ušao sa ženom Jelenom Marinković, a izašao bez nje, priznao je da još nije podneo zahtev za razvod zbog Jelenine afere sa Urošem Rajačićem.

Iako ga je javno prevarila, nakon čega su zaratili na krv i nož, Marinković tvrdi da je sa još uvek zakonitom suprugom uspeo da nađe zajednički jezik i postigne kakav takav dogovor.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković i dalje pregovara sa Jelenom oko Beke

Bilo je povuci, potegni, uspeli smo. Zajednička prijateljica nam je tampon zona, juče je moja prijateljica išla sa mnom po Beku (psa). Konačno smo uspeli da se dogovorimo. Ozbiljan je haos nastao po mrežama oko psa, svi bruje. Prošlo je 18 dana od završetka. Moram da kažem da Jelena nije išla kod svojih u Leskovac sve vreme i sinoć se setila da mi traži psa. Ja sam vrlo skeptičan, obećava mi da će je vratiti, ne vidim poentu. Ja sam je uzeo, ja sam je bio željan. Beka je čipovana na Jelenu, preti mi policijom. Ne znam što mi je traži odmah, valjda neće doći do policije – otkrio je Ivan, a onda je objasnio kako se nosi sa zluradim komentarima da se više brine o psu Beki, nego o svojoj deci:

INFO

Foto: instagram.com/miljana_kulic_official

Ivan Marinković otkrio da ide u Niš kod Kulića

Ne dotiče me to, sa Željkom se inače čujem svakog dana. Super smo sada, nekako smo uspeli da nađemo zajednički jezik. Videćemo koliko će to da traje, ne vidim da ima razloga da to ne funksioniše. Idem kod njih u Niš na pet dana, da budem sa detetom kod njih u kući. Bolje je nego da on dolazi ovde. On se ponaša kao da se ništa nije promenilo, zna me ko sam. Sve je super sada.

BONUS VIDEO: