15/04/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MILJANA ME MRZI, NE MOŽE DA ME GLEDA! Uroš Stanić zbog ovoga kivan na Kulićku! Sve joj sasuo u lice!

MILJANA ME MRZI, NE MOŽE DA ME GLEDA! Uroš Stanić zbog ovoga kivan na Kulićku! Sve joj sasuo u lice!

Učesni Elite Uroš Stanić kaže da je njegova cimerka Miljana Kulić u rijalitiju osoba koja je najviše ljubomorna na njega jer je harizmatičan, pa tvrdi da bi ja zbog toga namerno svaki put nominovao. On je sve ispričao za crnim stolom, a Nišlika nije htela da se obračunava.

Prva osoba koju bih uvek nominovao je Miljana Kulić. Bila je zavidna prema meni, svih ovih šest meseci, otkako sam kročio na ovo imanje. Ona je zavidna na moju harizmu, iks faktorom, smatra me kao konkurenciju, na mladima svet ostaje. Ja sam unikat. Druga osoba je naravno Ša, on je pokazao svoju zavidnost, zavidan je prema Mioninom dečku, Stanislave spremaj kafu kad izađemo. Treća osoba je Boža, moj bivši – pričao je Uroš, dok se Miljana samo smeškala.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

 

 

Inače, Stanić sada važi za jednog od favorita u Beloj kući, ali to nije bio slučaj kada je ušao u rijaliti zbog skandaloznog ponašanja koje je imao.

– Sećam se kako sam se ponašao pre nego što sam ušao ovde. Najavljivao sam haos, to da hoću sa nekim da imam trojku, čak sam i Miću prozivao za kog se posle ispostavilo da je super lik. Mislim da sam se dosta promenio, a promenio se i moj odnos sa mnogim ljudima ovde koji su počeli da se ponašaju dobro prema meni i koji su mi dali šansu da sklopimo neko prijateljstvo – rekao je Stanić, a mnogi su se sa ovim složili i rekli da je sada mnogo bolja osoba neko kad je rijaliti počeo.

BONUS VIDEO: